Nebojša Čelik Šou

Nova sezona serijala "Nebojša Čelik šou" svake subote u 13.30 na RTS Svet

Redakcija dečjeg prgrama RTS pripremila je novu sezonu TV-serije za decu i mlade. U prethodnoj sezoni bavili smo se rasplašivanjem malih strahova od mraka, buba, škole, kupanja, doktora... U ovoj sezoni kroz novih 13 epizoda prelazimo na ozbiljne adoslescentske strahove gde naprimer spada i zaljubljivanje a gde je zaljubljivanje tu je i prvi poljubac i još mnogo toga drugog.

Nebojša Čelik (koga tumači Ivan Đorđević Džudi) i njegova ekipa (pre svega Košava koju igra izvsna Jelena Đokić) bore se i otvoreno govore o svim adolescentskim strahovima, a adolescentski strahovi su strahovi svih ljudi u svim uzrastima, ako nisu blagovremeno prevaziđeni.

Nebojša Čelik Šou Nebojša Čelik Šou

U TV-serijalu "Nebojša Čelik Šou" pojaviće se mnogi mladi glumci i druge poznate ličnosti (kao naprimer Tamara Dragičević, Anđelka Prpić, Rambo Amadeus, Rade Radivojević i drugi) i mnogi stručnjaci za sociologiju, filozofiju, estetiku, virtuelni svet, pravo ili istoriju. Biće tu i roditelji profesionalnci, a svemu će svoj pečat dati rok sastav "Blastersi" i profesor doktor Ivan Jerković.

 Nebojša Čelik Šou Nebojša Čelik Šou

 

Urednica serije je Ljiljana Stojković, reditelj Milutin Petrović, scenaristkinja Vladislava Vojnović, izvršni producent Ana Todorov a kompozitori Nikola Čuturilo i Dušan Bezduha.

broj komentara 0 pošalji komentar