RTS ordinacija

Ekipa RTS ordinacije vam je za ovaj vikend pripremila tri nove zanimljive teme. Zdrava jela kuvaće glumica Jelena Gavrilović i voditeljka Marija Popović, videćete novi tretman za rast kose i na kraju Vi pitate alergola sve u vezi sa raznim vrstama alergija.

U bloku Hrana kao lek, glumica Jelena Gavrilović otkriće koje je njeno omiljeno niskokalorično jelo i pokazaće kako ga priprema. Voditeljka Marija Popović ponudiće zanimljiv recept za hrskave pohovane kelerabe za koje nisu potrebne prezle i belo brašno. Koliko su jela zdrava prokomentarisaće i nutricionista Marija Stajić.

U Ordinaciji ćete videti kako izgleda tretman mezonitima za rast kose. Sve će objasniti i pokazati dr Milena Stanojević, triholog, specijalista za kosu. Saznaćete na kojim delovima kose bi trebalo koristiti ovaj tretman, da li boli i koliko dugo traju efekti.

Ove nedelje Vi pitate alergologa, prof. dr Branimira Nestorovića, alergologa, pulmologa i pedijatra iz Univerzitetske dečije klinike Tiršova. Saznaćete mnogo korisnih informacija, a kao i uvek biće i dosta upotrebljivih saveta, da li su alergije na lekove trajne, kako se ponašati ako imate alergiju na sunce, šta pomaže kod respiratornih alergija, ali i kako da rešite svrab i otok ako vas ujede insekt.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar