Koridori

Ekipa emisije Koridori je prethodnih godina pratila realizacije velikog infrastrukturnog projekata od nacionalnog i istorijskog značaja za našu zemlju. Reč je o izgradnji trase auto-puta kroz Grdeličku klisuru, najtežoj deonici za gradnju na južnom kraku Koridora 10.

Grdelička klisura
Grdelička klisura

Zato u ovonedeljnoj emisiji govorimo o ovom velikom infrastrukturnom projektu kojim je posle više decenija auto-putem u punom profilu konačno spojen sever i jug naše zemlje i još više ojačana saobraćajna povezanost Srbije i Evropske unije.

Završeni su radovi u Grdeličkij klisuri
Završeni su radovi u Grdeličkij klisuri

Za sve što smo uradili kako bismo informisali javnost o ovom značajnom projektu za našu zemlju zahvalni su naši gledaoci, ali i potpredsednice Vlade Zorana Mihajlović koja je istakla da je ponosna na to što smo svedočili nastajanju i završetku ovo građevinskog remek dela.

Tunel
Tunel "Manajle" u Grdeličkoj klisuri

Modernu saobraćajnicu svečano je za saobraćaj otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da auto-put na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru pokazuje da možemo da prevaziđemo sve teškoće i kada niko u to ne veruje, da je ovo dan za istoriju jer je završeno ono što godinama unazad nikome nije pošlo za rukom.

Goran Maslar, urednik emisije
Goran Maslar, urednik emisije "Koridori"

Urednik emisije: Goran Maslar

broj komentara 0 pošalji komentar