SAT: Dekarbonizacija

Ekipa emisije SAT po prvi put na ekranu otkriva da li je dekarbonizacija mit ili istina.


U saradnji sa Centrom za motorna vozila AMSS-a testira uređaj za dekarbonizaciju motora i na licu mesta meri performanse automobila. Videćete da li se motor bolje ponaša i kakve su mu karakteristike nakon takvog čišćenja.

Čućete i kakve probleme imaju kupci polovnjaka i zašto im na tehničkim pregledima traže carinsku deklaraciju.

Razgovarali su sa vlasnikom i osnivačem kompanije "Rimac" iz Hrvatske i saznali koji su to novi projekti na kojima radi, ali i šta kaže o stazi centra NAVAK.

U rubrici Predstavljamo vozili su Mercedesov električni model "EQC", a na samom kraju otkrivaju koja je sledeća destinacija na letnjoj patroli.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 23. jun 2019, 13:12) - Drvar [neregistrovani]

Knin

Postovani kada ce biti SAT patrola do Hrvatskog primorja preko BIH,Knina...

(ponedeljak, 17. jun 2019, 14:09) - Đorđe [neregistrovani]

PUN POGODAK S DEKARBONIZATOROM!

Pogledao sam vašu emisiju. Konačno je netko imao hrabrosti i suočiti istinu o Tzv. Dekarbonizatorima kojima je puna usta svima.
Prilog je bio interesantan. Vaspitan. Mislim da ste mnoge tim prilogom ujeli za srce jer su samo pričali ali nisu hteli to da prikažu ovako, javno. Čestitam. Gde se može kupiti to čudo? Hvala .

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]