Uzmi račun i pobedi

Prvo izvlačenje nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 07. aprila 2018. godine na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvući će Filip Krajinović, Jasna Šekarić i Ivana Maksimović Anđušić. Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike stana površine 52 kvadratna metra u naselju Braće Jerković - Padina u Beogradu, 12 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star, 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "DIS" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U prvom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 06. aprila 2018. kao i sve koverte koje su učestvovale u prvom krugu.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u sredu 11. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije http://www.rts.rs/

Nagradna igra ''Uzmi račun i pobedi 2018.'' deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Voditelji: Kristina Radenković i Slobodan Šarenac.

broj komentara 0 pošalji komentar