Sportski dnevnik

Večerašnji Sportski dnevnik ponudiće gledaocima sve bitne informacije iz profesionalnog sporta. Osim toga najavljujemo događaj koji bi mogao mnogima da pomogne u pronalaženju adekvatne fizičke aktivnosti. Krenimo redom.

Teniski Masters u Šangaju je vrlo važna stanica za Novaka Đokovića na putu povratka ka vrhu svetske rang liste. Saznajte kako je izgledao početak turnira u Kini.

Nova lica u Staroj Pazovi za nove izazove fudbalske reprezentacije. Ekipa Srbije se bez Kolarova i Matića priprema za treći duel u Ligi nacija i odlazak u Crnu Goru.

Ovog vikenda od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu biće organizovan regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja. O suštinskom značaju ovog dogođaja koji za cilj ima unapređenje zdravlja nacije, govoriće gost Sportskog dnevnika - Dragan Tomašević, generalni sekretar Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Takođe videćete prilog o uspehu futsal kluba Ekonomac, vaterpolo priču iz Valjeva i kako je izgledalo otvaranje novog fudbalskog terena u Leskovcu.

Urednici: Nenad Đurović i Nemanja Matić

Realizacija: Vesna Peharc

broj komentara 0 pošalji komentar