Moja generacija "Z"

Premijera tridesetšeste epizode RTS-ove igrane serije "Moja generacija" pod nazivom Samoodbrana, snimljene u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", na programu je u ponedeljak, 06. maja na RTS 1 sa početkom od 22.05 časova. Seriju su režirali Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.

Ova epizoda ima naslov "Samoodbrana" jer u njoj Marija polazi na časove samoodbrane, kako bi se izborila sa strahom i paranojom koju oseća od kako je naletela na svog najvećeg fana. U tome joj pomaže Mina, koja već godinama trenira borilačke veštine.

Milan se suočava sa majkom, koja sve vreme zna da je njegov otac ipak u Beogradu, ali da jednostavno neće da im se vrati. Darko, umesto da ode na trening, odvodi Deanu u bioskop. U povratku kući, naleću na njegovog besnog oca.

Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević

Ostale uloge: Nebojša Rako, Ana Mandić, Milica Zarić, Slobodan Beštić, Miloš Vlalukin, Katarina Žutić, Predrag Bjelac, Darko Tomović, Vladan Dujović, Nenad Ćirić, Aleksandar Đurica, Danijela Ugrenović, Stefan Kovačević, Vanja Milačić, Petar Strugar...

urednik serije: Marko Novaković
reditelji: Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić
scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
direktori fotografije: Pera Popović, Aleksandar Ivančević, Darko Stanojev i Goran Janković
scenograf: Biljana Nećak
kostimograf: Andrea Samardžić
muzika: Milovan Bošković i Ivan Bon
montažer: Branislav Godić
proizvodnja: Radio-Televizija Srbije i Original Film, 2019. godine

broj komentara 0 pošalji komentar