RTS ordinacija

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni.

Marija Popović: "Prvu emisiju gledaćete u nedelju 20. oktobra od 14 sati na RTS1. Imamo nove ideje, zanimljive sagovornike i korisne savete koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje.

U prvom delu emisije bićemo u kuhinji. U bloku "Hrana kao lek", zdrava jela pripremaće voditeljka RTS-a, Vesna Radosavljević. Videćete kako izgledaju Vesnini omiljeni zdravi, ukusni i laki recepti - zapečena piletina i kolač od šargarepe. Zdrave savete o namirnicama i hrani čućete od nutricioniste Marije Stajić."

Popularni segment emisije "Istine i zablude" biće posvećen bolu. Saznaćete kako bi trebalo upotrebljavati analgetike, šta izbegavati, kako se koriste flasteri protiv bolova, koje kreme zaista pomažu i kako izbeći štetne efekte lekova protiv bolova. Sve će razjasniti prof. dr Nebojša Lađević, anesteziolog i direktor Centra za anesteziologiju i reanimatologiju KCS.

Marija Popović: "U novoj rubrici "5 saveta" saznaćete kako da pobedite vaške, koje trikove da primenite da ih vaše dete ne dobije, kako da se ponašate ako ih mališani dobiju u vrtiću ili školi i kako da se one istrebe što pre. Savete daje dr Milena Stanojević, triholog - specijalista za kosu."

Autor i voditelj emisije "RTS Ordinacija" je Marija Popović.

Reditelj: Petar Stanojlović.

RTS Ordinacija - četvrta TV sezona: RTS1, nedelja 20. oktobar u 14.00

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar