Ja volim Srbiju

I ovonedeljno izdanje omiljenog porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" otkriće zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji, a nadmetanje plavog i crvenog tima, kroz sedam igara i šest muzičkih rundi - i ovoga puta garantuje veoma uzbudljivu, raspevanu i do samog kraja neizvesnu epizodu.

Takmičari su šest poznatih ličnosti. Oni su raspoređeni u dva tima - crveni i plavi. Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica pokušavaju tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina.

Za crveni tim, koji predvodi glumac Nenad Okanović, ove nedelje će se boriti pevačica Ana Bekuta, muzičar i frontmen grupe Galija, Nenad Milosavljević i glumac Andrej Šepetkovski.

Kapiten plavog tima dr. Nele Karajlić u svoj tim je doveo svetski poznatu čelistkinju Jelenu Mihailović, manekena i uspešnog ugostitelja Đorđa Kortinu i pevačicu Ivanu Jordan.

Uz smeh i šalu, sigurno ćete naučiti nešto novo o Srbiji ali i: Šta su to "pametne naočare" i kome su pomogle (da tačno odgovori na najteža pitanja), koja je najlepša srpska pesma i ko je na kraju imao više sreće nego pameti. Sve navedeno i još mnogo toga, saznajte u novoj epizodi kviza - koji voli sve strane naše zemlje!

"Ja volim Srbiju", nedelja, 21 sat, na Prvom programu RTS-a.

 

broj komentara 0 pošalji komentar