RTS ordinacija

Nove korisne, zabavne i zdrave informacije su spremne i za ovonedeljno druženje u RTS ordinaciji. U kuhinji zdrava jela pripremaće glumica Iva Štrljić, videćete kako deci samostalno možete organizovati mali kućni trening i na kraju će 5 saveta biti o ginekološkoj higijeni.

U prvom delu emisije, Hrana kao lek, glumica Iva Štrljić pripremaće svoja dva omiljena zdrava jela, musaku od povrća i salatu od celera. Nutricionista Mirjana Ljutić Jezdimirović, objasniće zašto su Ivini izbori zdravi, a od nje ćete saznati koja ishrana pogoduje osobama koje pate od migrene. Saznaćete kada je celer nezdrav, zašto je bolje koristiti kiselo mleko od jogurta i još mnogo toga korisnog.

U Ordinaciji će mališani vežbati. Videćete kako da svojoj deci kod kuće organizujete trening. Od Dejana Suzovića, profesora sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, saznaćete kada bi decu trebalo dati u školicu sporta, da li je dobro da jedu pre ili posle treninga kao kako bi trebalo da nose ranac za školu.

U bloku Pet saveta biće reči o ginekološkoj higijeni. Od ginekologa, dr Vesne Tešić, saznaćete kako se bira sredstvo za intimnu higijenu, kako se održava higijena posle sekusulanog odnosa, kakav veš bi trebalo izbegavati i još mnogo toga korisnog.

Autor i voditelj je Marija Popović

Reditelj je Petar Stanojlović

broj komentara 0 pošalji komentar