Komšije, 5-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu je i komšiluk, sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Momčilo, koji se komšijama predstavlja kao grof Anton Bokalović, vratio se u selo. Mile poštar predlaže Gordani da primi Slađanu, devojku koja je zatrudnela sa njim, da bude kućna pomoćnica kod Zdravkovića. Gordana i Zdravkovići pristaju na taj predlog. Čim je saznala da je Anton ponovo u selu, Anči žuri da se sretne sa njim u kafani „Pustolov". Milanče izigrava Bonda za Mašana.

Reditelj Milutin Mina Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar