Читај ми!

Како да јесен стигне и на ваше нокте

Јесен је стигла, и време је да се, ако пратите маникир-трендове, опростите од „летњих боја за нокте“ и замените их бојама и детаљима за које инспирацију можете наћи у хладнијим данима који долазе.

Без обзира на то да ли волите регуларни маникир, гелове или лакове, надоградњу или пластичне вештачке нокте, налепнице, акрил, време је да са јарких ружичастих, жутих, плавих нијанси, пређете у загаситије златне јесење тонове.

Избор је велики јер је познато да је јесен пребогата бојама и мотивима који могу да инспиришу.

Од класичне мат браон боје или сјајне смеђе, преко наранџасте, сиве, жуте, у топлим или хладним нијансама, шта год изабрали појединачно или у комбинацији - нећете погрешити.

Можете се одлучити и за мало другачији френч метод - уместо беле и боје коже, комбинујте јесење боје.

Од мотива можете изабрати јесење цветиће које можете и сами, ако сте мало вешти цртати по нокатној плочи.

Ту је наравно и јесење лишће. Ако Вам је комликовано да их цртате, искористите трик са налепницама.

У обзир долазе и загасито зелена боја али и боја четинара који остају зелени и у овим свежијим данима.

Наравно, тамно бордо боја не излази из моде са ноктију ни у јесењим данима. Као врло упечатљива, довољна је и самостална, док са другим нежнијим нијансама можете експериментисати и комбиновати различите боје и мотиве за сваки нокат посебно.

Упечатљиве су и ултра-седефасте златне метал нијансе које ће рукама дати незабораван сјај. Немојте их комбиновати са другим бојама нити исцртаним детаљима, јер и овде важи правило да је мање - више.

 

Мотиви опалог лишћа, јесењег свећа, коре дрвета, али и бундеве, жирева, кестења.... све се то може наћи на вашим ноктима ове јесени, а иако нисте мајстор цртања, пробајте - можда пробудите уметника у себи. У сваком случају, професионални салони су увек на располагању.