Читај ми!

Кинези смислили како да се љубимо „на даљину“

Желите ли да свом партнеру који је далеко пошаљете пољубац? Чини се да је решење за тај проблем кинески уређај са топлим, покретним, силиконским уснама.

Уређај, који се рекламира као начин да се паровима који одржавају везе на даљину омогући да деле „праву“ физичку интимност, изазивао је пометњу међу кинеским корисницима друштвених медија који су истовремено шокирани и заинтересовани.

Како наводе произвођачи, уређај је опремљен сензорима за притисак и актуаторима, па је у стању да опонаша прави пољубац реплицирајући притисак, кретање и температуру усана корисника.

Осим покрета усана током љубљења, може да се пренесе и звук који корисник тада испушта.

Међутим, док многи корисници друштвених медија виде смешну страну уређаја, други су га критиковали као „вулгаран“ и „језив“. Неки кажу да су забринути да би малолетници могли да га купе и користе.

„Не разумем (уређај), али сам потпуно шокиран“, навео је један корисник популарне кинеске друштвене мреже Веибо.

На овој друштвеној платформи сличној Твитеру, неколико хаштагова о уређају прикупило је стотине милиона прегледа током протекле недеље.

Да би послали пољубац, корисници треба да преузму мобилну апликацију и потом свој мобилни телефон повежу са уређајем. Након спаривања са својим партнерима у апликацији, парови могу да започну видео-позив и да пренесу пољупце једно другом.

Сличан проналазак, „Кисинџер“ регистрован у Малезији 2016. године био је у облику силиконске подлоге осетљиве на додир, за разлику од реалистичних силоконских усана кинсеског тима.

Иако се рекламира за везе на даљину, кинески уређај такође омогућава корисницима да се љубе са странцима са којима желе да испробају пољупце након контакта оствареног путем апликација за онлајн упопзнавање.

Корисници такође могу „сачувати своје пољупце“ у апликацији како би их други преузели и искусили.

На највећем кинеском сајту за онлајн куповину Таобао, десетине корисника су поделили своје рецензије о уређају, чија је цена 288 јуана (око 40 долара).

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 02. мар 2023, 08:23) - anonymous [нерегистровани]

Vudi Alen

Vudi Alen je davno snimio film u kom se prikazuje budućnost i ljubavne veze. Predvideo je postojanje kapsule u koju posebno ulaze muškarci, posebno žene. Pritiskom na dugme, oboje u svojim zasebnim kapsulama doživljavaju vođenje ljubavi.