После "Лудих година" и "Жикине династије", снима се "Луда година"

Све је почело са "Лудим годинама", још 1977. године. Тинејџерска прича о двоје младих прерасла је у комедију, која је добила своје наставке у виду "Жикине династије".

Једанаести наставак требало би да гледамо следеће године који ће се звати Луда година. Марија и Боба добили су унуке.

Гостујући путем скајпа у Београдској хроници, Риалда Шебек истакла је да је врло затечена позивом да глуми у једанаестом наставку филма Луде године. 

"У први мах мислила сам на мејл са непознатим именом, чак и да не одговорим. Ипак сам га прочитала, због наслова, због тога како је био срочен, како ми се обратио и у потпису је стајало Милан Тодоровић", рекла је Риалда

Додаје да јој је то писмо било лепо и да је сазнала ко стоји иза сценарија, да је то Милена Марковић, ћерка сценаристе филма Луде године, Јована Марковића.

"Онда сам пронашла нешто о њеном раду, купила књигу поезије и рекла да су то људи који ме интересују. Не занима ме какав је пројекат. Занима ме како ћу ја кроз то на нови начин да осмислим и осетим себе, континуитет у свом животу и своју прошлост", рекла је Ријалда Шебек

Каква је Марија данас?

„То је невероватна предност коју ја имам у животу и ту прилику сам имала врло рано да осетим. Када се нађете у кадру са Гидром, са Миланом Срдочем, са Јеленом Жигон, ви сте у тој комуникацији, нисте сами и све је у односу", истакла је Ријалда. 

У чему је тајна Жикине династије?

„Интересантно је да су ти филмови постали гледани током кризе и током рата. То је занимљив феномен. Оно што је вредно, што има емоцију, ако се емоција препозна, то ће да остане", истакла је Ријалда Шебек.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 09. авг 2020, 10:54) - Marko [нерегистровани]

Grof of Milutovac

Jako mi je drago i jedva čekam da vidim novu epizodu Žikine dinastije!

(субота, 08. авг 2020, 17:02) - Igor84 [нерегистровани]

Srećan sam!

Ja sam mnogo srećan da se opet snima nastavak Ludih Godina u 21 veku! Smeh nam baš ne dostaje !