Читај ми!

Нова серија ће нам открити шта све зна „Радио Милева“

На пролеће нас очекује нова серија на РТС-у. У току је снимање „Радио Милеве“ у режији Елмира Јукића, а по идеји Небојше Гарића.

Наредног пролећа упознаћете станаре зграде број 12 једне београдске улице. Полицајац у пензији, оперски певач, докторка пластичне хирургије, неуропсихијатар, мајстор, студенти. О њима све зна Радио Милева.

„Милева је жена за сва времена и жена и за све. Милева решава све проблеме. Милева зна све. Милева и кад не зна, убеди вас да зна све. Милева нема где није ушла, у чији стан није ушла, где није оњушила ситуацију и где није нањушила проблем“, објашњава глумица Олга Одановић.

Лака, али динамична комедија написана да се свако ко је гледа осети добро.

„Ово је све јако духовито написано и заиста је једна, да кажем, права комедија, водвиљ. То је иначе много тешко направити и у позоришту, а и у серији и на филму", напомиње глумица Марија Вицковић.

„То је једна женска прича генерацијска, рекао бих да је доста препознатљива с обзиром да свака генерација носи своје проблеме. Чини ми се да смо продуцент и ја дошли до идеалног каста, да бисмо ово што је јако добро написано одиграли што боље“, наводи редитељ серије, Елмир Јукић.

У осталим улогама гледаћемо Николу Коју, Бранимира Брстину, Тихомира Станића, Дару Џокић, Анђелку Прпић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 23. нов 2020, 21:12) - Ljubica [нерегистровани]

Serija

Pozdravljam sve nove serije na RTS ,ne dostaje nam nastavak serijeJunaci našega doba!Dali če biti nastavka?Bilo bi dobro pogledati i reprize!Pozdrav!