Читај ми!

Уз “Тајне винове лозе”, више од 1.800.000 гледалаца

Викенд за нама обележила је премијера нове домаће серије "Тајне винове лозе". Уз прву епизоду у суботу увече било је више од милион и осамсто хиљада гледалаца, што је био убедљиво најгледанији садржај те вечери на свим телевизијама, уз удео у гледаности од чак 39 одсто.

Ова снажна драма о двема сукобљеним породицама и њиховим тајнама била је такође најгледанији садржај у Србији и у недељу. Судећи по реакцијама публике, у питању је права породична серија која је донела преко потребно освежење на мале екране.

Након одгледане прве две епизоде ове узбудљиве мелодраме, гледаоци су своје одушевљене поделили и на друштвеним мрежама.

Бројни коментари похвалили су радњу и тему серије, прелепе кадрове у духу Италије, сјајну нумеру са уводне шпице, као и глумачку екипу, на челу са Слободом Мићаловић и Војином Ћетковићем.

Сви предвиђају интересантну причу и са нестрпљењем ишчекују нове епизоде и заплет који доноси.

Нове епизоде серије "Тајне винове лозе", гледајте сваког дана на Првом програму РТС-а, од 20 часова.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 25. јан 2021, 20:02) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

Porodicna , dirljiva i kvalitetna serija. Istinita i zanimljiva . Uloge savrsene , a i pesma prelepa. Svaka cast.

(понедељак, 25. јан 2021, 15:44) - Trebinje [нерегистровани]

Specijalne i paralelne veze

Gledali bi i mi da možemo, ali ne možemo. Svi kablovski operateri u Republici Srpskoj zatamne programe RTS-a čim počne neki film, novija serija ili sport. Za razliku od njih programi HRT-a su otključani za filmove i serije, a samo je sport kodiran. Toliko o specijalnim i paralelnim vezama Republike Srpske i Repubilke Srbije.