Читај ми!

После Скарлет Јохансон и Џерарда Батлера и Ема Стоун хоће своје паре од улазница

Звезда филма „Круела“, америчка глумица Ема Стоун, наводно, после Скарлет Јохансон такође спрема тужбу против компаније „Дизни“. Њихова клегиница Емили Блант помно прати зараду филма „Авантура у џунгли“, а очекује се да се још глумаца јави „Дизнију“ због кориговања уговора.

Наводећи да је изгубила 50 милиона долара као резултат објављивања филма Црна Удовица на стриминг сервису „Дизни плус“ истовремено са биоскопском дистрибуцијом, Скарлет Јохансон је поднела тужбу против студија „Дизни“.

Холивудска звезда потписала је са компанијом уговор у којем се наводи да ће део њеног хонорара за поменуто остварење долазити од продаје биоскопских улазница.

Само неколико дана касније, бивши уредник часописа Холивуд рипортер Мет Белни наводи у свом блогу да би Ема Стоун и Емили Блант могле да буду следеће звезде које ће предузети мере против филмског гиганта.

Ема Стоун игра насловну улогу у „Дизнијевом“ остварењу Злица (Cruella), док Емили Блант тумачи једну од главних улога у филму Авантура у џунгли (Jungle Cruise).

Обе глумице су наводно имале уговоре са „Дизнијем“ који предвиђају зараду од продаје улазница.

Како време пролази све је више оних који верују да је „рат“ са „Дизнијем“ који је Јохансонова покренула, само почетак борбе звезда са филмским компанијама због наводног губитка зараде.

Тако је након Скарлет, и Џерард Батлер поднео тужбу против компаније Њу имиџ/ Миленијум филмс тврдећи да му се дугује најмање 10 милиона долара за акциони филм Пад Олимпа из 2013. године.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 03. авг 2021, 17:49) - anonymous [нерегистровани]

Дизни Бизни

Процена - мање ће да их кошта овако. Док се изгањају на суду, па пребију, на крају ће добити мање него што би добили да су у уговору написали проценат од приказивања преко канала. Дизни Бизни. Их, Дизни нацртао миша и освојио свет. Аха, иначе је био наиван па занимању, шта ли?

(понедељак, 02. авг 2021, 08:47) - Lucky [нерегистровани]

Igra prestola

U igri prestola nisu bili samo anonimci već je glavnu ulogu prve sezone nosio jako poznat i ostvaren glumac Sean Bean. Takođe su daleko od anonimusa bili i Peter Dinklage i Lena Headey. Imena možda ne garantuju kvalitet, ali sigurno generišu veliku zaradu.

(понедељак, 02. авг 2021, 02:21) - Ime [нерегистровани]

Ime

Potpuno su nebitni. Poznato ime vise nije garant uspeha filma ili serije nego kvalitet iste. Igra Prestola je najpopularnija serija ikada a u njoj sve anonimci (Dok nisu postali popularni). Striming je tu da ostane I Disney je vlasnik platforme. Cisto sumnjam da ce ove face uspeti nesto da urade. Uspece Samo sebi da uniste karijeru.