Читај ми!

Свака зграда би требало да има своју Радио Милеву

Добра вест за све оне који су били уз Милеву, Наталију, Соњу и њихове комшије, а био је сваки трећи гледалац у Србији, стиже нова сезона догодовштина станара у Ранкеовој 12 и њихове омиљене комшинице Радио Милеве. Очекују нас и нови ликови, Милева и Јеца добијају појачање.

Омиљена комшиница решавала је проблеме, некада их стварала а највише засмејавала комшије из зграде. Исто је изазивала и код публике. Глумци кажу да су уигранији, а ситуације још луђе.

„Свака зграда би требало да има Радио Милеву, то потписујем, пре свега да их подсети да буду људи, да буду добре комшије. Оно што мене највише радује у тој серији су ти међуљудски односи. Они се генерално воле у тој згради без обзира на сукобе“,  наглашава глумица Олга Одановић, односно омиљена Милева.

„Некако смо се сви пронашли са ликовима које играмо, а онда смо после видели да публика то воли и да им се допадају те анегдоте, па смо се онда и опустили. Долази нам Милевин рођени брат ког игра сјајни Јово Максић“, открива Анђелка Прпић, то јест фризерка Јеца.

Милева најбоље зна да умеша прсте у живот комшилука.

„Цела та серија је комедија менталитета, комедија карактера који су јако препознатљиви, јако блиски у нашем окружењу и то јесу људи из нашег солитера, то јесу људи из наших улица“, сматра глумац Марко Гверо. 

Уз добро познате ликове публику чека и изненађење у Јецином фризерском салону.

„Имамо појачање у виду мушког мајстора фризера који сам себе зове 'Принц' и кога ће играти, нећете веровати, Ненад Јездић“, додаје Анђелка Прпић.

Адути серије остају исти, а догађаји станара Ранкеове 12 настављају са заплетима. Сваког радног дана од 20 часова.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 18. окт 2021, 20:54) - Dzon [нерегистровани]

Mileva

Svaka cast za seriju. Samo vas molim da potraje a ne samo mesc dana i kraj. Jedna od boljih serija koje smo zena i ja gledali, a ne zivimo u Srbiji