"The best of" др Неле Карајлић 25. маја на Ташмајдану

Др Неле Карајлић ће 25. маја на стадиону Ташмајдан одржати свој први велики концерт пред београдском публиком. Неле ће са својим новим бендом „Осиромашени уранијум“ изводити највеће хитове „Пушења“, а придружиће им се и бивши гитариста овог бенда Предраг Ковачевић Ковалски.

Пред овај концерт, Неле има већу трему него на почетку каријере, јер пуно младих људи који воле и знају његове песме, до сада нису имали прилику да га слушају уживо и да осете невероватну енергију његовог перформанса.

„Последњи концерт пред пуним Ташмајданом сам одржао пре 23 године. Надам се да ће тако бити и у суботу, када ће напокон стићи и лепо време у Београд. Поново сам почео да певам песме 'Пушења' и сада не могу да се зауставим. 'Дан младости' је традиционално дан радости за фанове песама 'Пушења', када ћемо сви заједно сести у велики времеплов и вратити се у времена која су била много боља. Старији нека понесу пионирске мараме, а данашњи 'пионири' пешкире, јер ће бити пуно скакања и зноја“, рекао је Неле и најавио да публика може да очекује неочекивано и још понешто.

Нелетове песме Жени нам се Вукота, Гиле шампион, Недеља кад је отишо Хасе, Ил си бос ил си хаџија, Дан Републике, Гузоњин син, Фикрета, и многе друге су безвременски хитови и подједнако се доживљавају као и пре 20 година.

Концерт почиње у 20 сати, а Неле ће бину прво уступити младом бенду „Вива Вопс“ који репује у рок и панк ритму, а потом ће Горан Петронијевић-Риза са својом групом "Elvis Jr. Kurtovich" на Таш донети дух новог примитивизма.

У продаји је остао још мали број карата, а могу се купити онлајн или на билетарницама "Tickets.rs", "DD Tickets" и "Gigstix". Зависно од зоне, цена улазнице је од 1.200 до 2.900 динара.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. мај 2019, 08:39) - anonymous [нерегистровани]

Njegove pjesme

Pa mogo ih je pisat tko god... jedno je pisat a drugo pjevat.... Svaka časti Seji Sexonu ali nikad on pjevač nije bio niti inerpretator niti je njegovo Z. Pušenje nasljednik onog pravog... ništa bez Neleta i njegove energije

(петак, 24. мај 2019, 22:20) - anonymous [нерегистровани]

Njegovih pjesama???

Pa 90 % ih je pisao Sejo Sexon.

(петак, 24. мај 2019, 08:07) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

Nele je car.

Inace, smijesno mi je citati njegove rijeci "prevedene" na ekavski. Jos jedna Top lista nadrealista. :-)

(четвртак, 23. мај 2019, 23:14) - anonymous [нерегистровани]

Dr Nele Karajlić

Jedan je Nele,ne zamenjiv,nemožega kopirati a ni falsifikovati

(четвртак, 23. мај 2019, 21:10) - anonymous [нерегистровани]

Nele No1

Nele je bio i ostao idol mnogih generacija širom exYu prostora, šoumen, legenda... Zenica bluz, pamtim to ka da je bilo danas, Nedelja kad je otišo Hase, tri ratna havera, ljubav udara tamo gdje ne treba, Ja nisam odavle, Od istorijskog AVNOJ-a do izbjegličkog konvoja preko Sremske Rače, Pišonja i Žuga, pa onda pišonja i žuga u paklu droge, ufff ma tko bi to sve pobrojao... Nele samo Žestoko, Ne daj se legendo, rasturi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!