Александра Радовић је певачица године

Александра Радовић, поп дива јединственог гласа, једна је од најпризнатијих извођача и аутора на нашим просторима. Са тим су сагласни и слушаоци "Накси" радија, који су је изгласали за певачицу године, у тренутку када њен албум "Предворје животе" у издању ПГП-РТС-а постиже значајне успехе.

Иако је конкуренција била јака, слушаоци Накси радија издвојили су Александру као најбољу међу најбољим женским вокалима из целог региона. Свој звездани статус, Александра је утврдила ове године објавивши нови албум, са кога су се издвојили хитови: Не Хвала, Живим Бол, Анулиран, Где ћеш ову ноћ.

"Мени су најдраже оне награде које долазе од публике. Хвала мом дивном Накси радију, најпре на номинацији у четири категорије, хвала мојој дивној публици и свима вама који сте гласали за мене у категорији "Певачица године" и на тој награди која ће донети још једну нову радост у мој пословни живот. Хвала свима вама на љубави и на пажњи свих ових двадесет година, колико се слушамо, трајемо заједно и волимо", изјавила је Александра Радовић.

Гласање за ову награду трајало је месец дана, а поред Александре Радовић Накси Звезду по избору слушалаца познатог радија, добили су и Здравко Чолић, Северина, Сергеј Ћетковић, група Црвена Јабука и Невена Божовић.

Александра Радовић је била номинована и у категоријама песма године за Не Хвала, за албум године "Предворје живота", за сарадњу године са композиторком Александром Милутиновић, и за певачицу године, где је и однела победу.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 02. јул 2020, 21:23) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

U potpunosti zasluzuje prije svega skolovanim pjevanjem,koje je fantasticno a i cinjenicom da se radi o zeni koja je normalna u svakom pogledu
Pozdrav iz republike srpske.

(четвртак, 02. јул 2020, 18:07) - Neko iz mase [нерегистровани]

Samo primjećujem!

Ipak većina našeg naroda ma sluha za kvalitetne pevače i kvalitetnu muziku,Bravo!