Лејди Гага - најтеже је бити свој и оно што јеси

Поп звезда открива како је депресија инспирисала њен нови албум „Хроматика“ који је објављен у време пандемије

Пре него што је почела рад на свом недавно објављеном албуму "Хроматика", популарна америчка певачица истакла је да није баш била своја и да је депресија инспирисала нови шести студијски албум. Једна од најдоминантнијих тема албума је како пронаћи светло у тами.

Америчка певачица је говорећи о стању које је претходило раду на њеном последњем албуму, признала да је било тренутака у њеном животу када се истовремено борила против депресије и туге и да је осећала да није „оно што јесте".

„Знала сам да се пробудим ујутру и да схватим да сам ја Лејди Гага и тада бих постајала депресивна и тужна и нисам желела да ја будем ја. Осећала сам да ми сметају ствари које ме прате на мом животном путу и успеху у каријери. Тада сам полако почела да стварам музику и причам своју пичу кроз своје песме", рекла је Лејди Гага.

Истакла је да је најтежа ствар у животу да будете своји и то што јесте. Да пронађете радост у себи. Слава није нешто што некога може да учини срећним.

„Пропутовала сам свет и најсрећније људе видела у најсиромашнијим деловима планете. Њихове вредности су нетакнуте. У најбогатијим кућама срела сам најтужније и најдепресивније људе", истакла је Лејди Гага.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 18. сеп 2020, 11:12) - anonymous [нерегистровани]

Antidepresiv

Posle ovog albuma ocekujem da ostavlja sve i ide kopat krompir i musti krave. Falice mi svojim ekstaravagancijama na estradnoj sceni.