Читај ми!

Сви дуети бенда Хладно пиво

У сусрет београдском концерту бенда Хладно пиво 21. августа на Ташмајдану, подсећамо се свих дуета овог загребачког бенда.

Први дует који су имали у каријери био је 2003. године за песму Тешко је фул бити кул са Едом Маајком.

„Први па мушки дует био је с Едом Маајком на Тешко је фул бити кул. Еда сам таман био упознао у једном клубу, упитао га да ли би волео да нас класичне панк рокере мало извређа и то у нашој песми. Одмах је пристао и за пар дана дошао у студио, празних руку, само с оловком и папиром. Само је  рекао пусти ствар и у року од 15 минута написао текст у ком је извређао нас, гитаре, кожне јакне и солаже као такве“, рекао је тим поводом Миле Кекин.

Током 2017. године, музичка дива Јосипа Лисац се придружила овом панк-рок бенду и заједничким снагама овај хрватски двојац је снимио нову верзију нумере Саундтрек за живот, за коју су знали да се Јосипи свиђа.

„Она је врхунска певачица, али и врло посебна и емотивна особа, свом послу не приступа рутински већ се унесе у сваки слог као да јој последњи. Импресивно је било видети је изблиза како ради“, наглашава Кекин.

Трећи дует који Миле са нестрпљењем помиње је дует са Бајагом 2018. године.

„Трећи дует који ћу памтити је био онај с Бајагом на Атлантиди с мог соло албуму Кућа без крова. То смо урадили на даљину, што ми је мало жао јер га нисам видио уживо како се мучи са Це тоналитетом. После смо се боље упознали, па ми је признао да се фино презнојио с том песмом, те да ме спомињао више пута у студију. Договорили смо да ћемо идућу песму ипак радити уживо, а не овако хладно виртуално“, наводи фронтмен бенда Хладно пиво.

Најновији дует је песма Carpe diem који је Хладно пиво снимило са Сањом Долежал.

број коментара 0 Пошаљи коментар