Читај ми!

Тијана из „Неверних беба“ и Златан Видовић рекли Да у „Празнику разлога“

Свадбено весеље у Тополи чланови групе „Неверне бебе“ и глумац Златан Видовић, искористили су да пошаљу поруку љубави за „Празник разлога“.

Празник разлога! Какав дан – експлозија позитивне енергије, љубави и осмеха на венчању Тијане Сретковић, вокала „Неверних беба“ и Златана Видовића, познатог регионалног глумца.

Наиме, пријатељи су се окупили на једној тајној, егзотичној локацији у Тополи, српској Тоскани, како би наздравили срећи младог, популарног и успешног пара.

Да све буде још узбудљивије, млада се на слављеничкој журци није појавила на време, па се Видовић, који глумачку славу стиче у великом броју филмова и ТВ серија регионалне продукције, добро испрепадао. 

Изненађење је уследило када се на бини појавио популарни бенд, а фатална црнка је свом изабранику пала у загрљај.

Наравно, ради се о екранизацији новог сингла Празник разлога, који најављује осми студијски албум Ходај поп рок састава „Неверне бебе“.

Албум ће се у издању ПГП РТС појавити почетком новембра и означиће почетак обележавања три деценије постојања регионалне концертне атракције.

И спот и песма су донекле изненађујући за познаваоце и поштоваоце опуса популарне групе, који се креће од култних балада до жестоких свирачких бравура.

„Имали смо јаку потребу да се барем накратко окренемо порукама љубави, осмеха, наде и позитиве, које свакодневни живот дословно прождире. Да код људи покренемо једном обичном љубавном причом осећај за који имамо све мање времена и могућности“, каже фронтмен групе Милан Ђурђевић додајући да се група на снимању сјајно забављала.

„Журку на којој смо се са пријатељима опустили, грлили, наздрављали, славили љубав, како каже лајт-мотив у песми. Златан Видовић је наш пријатељ кога смо позвали да заједно уживамо у овом експерименту и у томе смо потпуно успели“, открива Милан.

Према његовим речима, за амбијент овог спота група је одабрала срце Србије, Тополу.

„Сви наши спотови са новог албума биће на неки начин и осликавање пажљиво одабраних бајковитих дестинација у окружењу. То ће бити наш допринос враћању себи, суштинским вредностима, природи, и уједно, након двогодишње паузе, наше ново освајање слободе“, поручује Милан.

број коментара 0 Пошаљи коментар