Читај ми!

Мушкарци, време је да размислите о балетанкама

Класичне балетанке дизајниране као женска обућа појавиле су се 1940. године, када их је прославила француска компанија "Repetto". И данас су популарне и модерне, примерене свим одевним комбинацијама. Новина је да ће балетанке постати обућа коју ће носити и припадници мушке популације.

Велики број мушкараца одлучио је да прошета у балетанкама на одржаним модним догађајима одржаним по различитим европским метрополама.

Недавно се појавио предлог да би балетанке могли да носе и мушкарци. На пролећним модним наступима модне куће „Bode", „Jil Sanders" i „Dries Van Noten" дебитовале су са моделима мушких балетанки. Представљене су у комбинацији са елегантним мушким оделима, фармеркама или у спортским комбинацијама одеће. На неким од модела изгледале су занимљивије од класичних ципела.

Мушке балетанке изгледају као необична идеја, али је чињеница да све већи број дизајнера, предвиђа да ће у пролеће 2022. године оне бити хит у светским модним центрима, попут Милана,Лондона, Њујорка и Париза.

За сада модни бренд "Maison Margiela", продаје балетанке од 650 евра.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 25. окт 2021, 16:27) - anonymous [нерегистровани]

lgbtqia+

Jel' ovo nesto najnovije iz Holandije?

(субота, 23. окт 2021, 14:58) - anonymous [нерегистровани]

прво функционалност и здравље па онда мода 2

... о мушкарцима и да не причам...

(субота, 23. окт 2021, 14:58) - anonymous [нерегистровани]

прво функционалност и здравље па онда мода

Имао сам прилике да видим велики број девојака које носе балетанке. Са жаљењем сам констатовао да скоро по правилу велики број њих има деформитете стопала итд и то се просто види по начину ходања, држања итд. Проблеми се после преносе на колена и кукове, кичму итд.
Девојке - ваше здравље је битније од моде, избегавајте балетанке јер дугорочно вам могу само направити ортопедске проблеме. Носите обућу која је и лепа, али вам подржава правилно ходање и стопала дугорочно.

(субота, 23. окт 2021, 14:04) - anonymous [нерегистровани]

Балетанке

А шминка, кармин, брус? Почело се са пунђама, сада балетанке и можда би могле мини сукње за лето, хаљине за јесен и комплетиран нови ... мушкарац. Да сви личимо на оног/ону Кончиту Вурст.