Новак и Јелена Ђоковић: Ти си моја чоколада...

Ноле изгледа стварно оде у певаче! После наступа на Санрему, Новак Ђоковић запевао је и у Београду. Овог пута придружила му се и супруга Јелена, а извели су „Чоколаду“, хит групе „Идоли“.

Уколико одлучи да се повуче из тениса, за Новака Ђоковића нема зиме – чека га блистава каријера у свету музике. После демонстрације певачких способности на музичком фестивалу у Санрему, Ноле се поново латио микрофона. У извођењу песме Чоколада помогла му је супруга Јелена. 

У питању је био део представе Брод плови за Београд у Атељеу 212, у којој су познати певали.

„Вечерас смо славили љубав, доброчинитељство и младе људе, будуће лидере наше земље уз дивну представу у Атељеу 212 Брод плови са нашим породицама, пријатељима и донаторима Фондације 'Новак Ђоковић'. Позвали су нас на бину и изазвали да певамо. Новаку је добродошла припрема на Санрему, а ја... па ја просто немам оправдање“, написала је Јелена Ђоковић на Инстаграму уз видео-снимак наступа у Атељеу 212.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 18. феб 2020, 20:35) - Mirko [нерегистровани]

Pohvala

Hteo sam da pohvalim Noleta i Jelenu, jer su divni ljudi. Opet je nešto urađeno u dobrotvorne svrhe, ako sam dobro razumeo. Takvi ljudi su naš ponos i dika i u budućnosti ćemo još svašta nešto lepo i pozitivno doživljavati od njih. A što se samog Noleta tiče, ubeđen sam da će on jednog dana biti proglašen za najboljeg tenisera svih vremena i oboriti sve rekorde, koji se mogu dostići u tenisu. Volim vas Đokovići ❤️.

(уторак, 18. феб 2020, 12:03) - anonymous [нерегистровани]

simpa

Bas simpaticno! Blago njima, zive zivot u veselju i blagostanju. On je to i zasluzio svojim odricanjem i zalaganjem.

(уторак, 18. феб 2020, 10:21) - anonymous [нерегистровани]

Zato

Zato ga mrze pojedini na Zapadu, zato sto, za razliku od njih , ima duha i duse, zato sto je svestrana licnost, zato sto mu zavide na svemu sto on jeste a oni nisu, na stranu to sto je , pored svih svojih sposobnosti, jos i Srbin!

(уторак, 18. феб 2020, 10:11) - Markovljev [нерегистровани]

Nole drž se reketa

Nole, Nole, ti si stvarno genijalac koji može i ume sve. Neverovatno simpatično i lepo to sve izgleda, vidi se da si sretan i to je dobro, sportista nije rob i treba da se opusti, ali molim te drž se reketa vredno treniraj, jer mi od tebe želimo taj rekord u broju Grend slemova pa da Srbin i Srbija zauvek budu zapisani u istoriju tenisa. Znaš onu narodnu, zapevaj i za pojas zadeni, javi se Vajdi pa na trening. Srbija te voli.