Читај ми!

Састанак са младом глумицом - Харви Вајнстин имао посету у затвору

Осуђени некадашњи успешни филмски могул Харви Вајнстин имао је у петак специјалног посетиоца, како би „ублажио досаду затворског живота“. У посету му је дошла 27-годишња девојка, глумица Александра Вино.

Александра је посетила затвореника број 20Б0584 у затвору Венде у Алдену.

Остала је неколико сати у чаврљању са 68-годишњим осуђеним силоватељем, који је до сада навршио осам и по месеци казне од 23 године. 

„И даље се може поудано кретати уз штаке баш као и током суђења, али разлика је што сада има пуно више боје у образима, не изгледа врло болесно", навео је извор Дејли мејла.

Затвори у Њујорку су у августу поново дозволили посете затвореницима након што су их стопирали на почетку пандемије.

Али са новим јачањем пандемије, нова забрана посета је врло близу.

Дакле, глумица је искористила праву прилику да посети свог дечка преступника, иначе мултимилионера, пише Дејли мејл.

„Морала је да се држи подаље од њега, сада нема загрљаја и додиривања, и наравно, обоје су морали да носе маску. Александра је изгледала срећно што га види, имала је и фризуру а неколико пута је одлазила до апарата за кафу и доносила пиће за обоје", додаје извор таблоида. 

Њихова посета, као и све друге у затвору је снимљена. Ипред врата су били чувари.

Глумица Вино је први пут повезана са Вајнстином крајем прошле године, мало пре него што је осуђен због силовања и сексуалног напада.

Док је још био ван притвора уз кауцију, њих двоје су као пар виђени на бројним местима на Менхетну.

„Чини се да сви мрзе Харвеија, али не схватају да га заправо не мрзе. Он је жртвени јарац у оквиру активности покрета "Ми ту". Уништили су му живот. Људи добијају 23 године затвора због убијања људи, а не због онога што је он учинио", рекла је млада глумица новинарима.