Читај ми!

Ово су модни савети Емили Ратајковски трудницама

Популарни модел Емили Ратајковски, која је у другом стању, редовно објављује фото и видео садржаје на друштвеним мрежама, у којима позива труднице да и у другом стању изгледају лепо и буду модерне.

Манекенка и глумица Емили Ратајковски (29) о току своје трудноће, од самог почетка, обавештава јавност на најотворенији могући начин, почев од насловне стране магазина Вог

Изгледа да је Емили максимално посвећена праћењу модних линија за труднице.

Од објаве да је у другом стању, у октобру 2020. године, Емили се труди да забележи што више тренутака своје трудноће и своја искуства дели на друштвеним мрежама.

У зависности од расположења, она је изјављивала да се „понекад осећа као Вини Пу у људском облику", други пут „као богиња плодности са привлачном задњицом", док је било и објава у којима констатује да ће „ово стање брзо проћи и да ће јој недостајати". 

Ратајковски је већ позната као име из света моде са снажним осећајем за изграђивање личног стила. Довољно је присетити се одевне комбинације (одело у сенф боји) коју је одабрала за венчање 2018. године, пише independent.co.uk.

Трудноћа није спречила Ратајковски да се и даље изражава кроз моду. Она сада и саветује остале труднице поручујући им да „не морају стално да носе широку одећу". На свом примеру је показала да трудница може изгледати лепо и у комадима одеће који су припијени уз тело. 

„Трудне или не, оно што носите треба да чини да се осећате сјајно - без обзира да ли то значи да сте изабрале широку, лепршаву одећу или хаљине у којима сте закопчане до грла", сматра позната трудница.

Емили сматра да је „на тржишту много гардеробе намењене трудницама које скривају стомак, а то не треба да буде правило". 

Сматра да труднице могу да експериментишу и са различитим моделима купаћих костима, а посебно наглашава да се не треба плашити јарких и веселих боја које је током другог стања радо понела, па смо тако могли да је видимо у гардероби наранџасте боје, пастелно зеленој, ватрено црвеној...

„Светле боје су вам пријатељ. Не потцењујте снагу моде. Она вам може подићи расположење и учинити да се осећате самопоуздано када се можда не осећате најбоље", поручила је.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар