Читај ми!

Оскаровац и можда гувернер – Тексашани желе Метјуа Меконахија

Метју Меконахи могао би да крене стопама Арнолда Шварценегера и уђе у политичке воде, а нова анкета показује да би имао огромну предност у гувернерској трци у Тексасу.

Док Метју Меконахи вага да ли да уђе у политику и кандидује се за гувернера Тексаса, можда би нова анкета могла да га му помогне у одлуци.

Педесетједногодишњи холивудски глумац и рођени Тексашанин, који већ неко време размишља о политичком ангажману, изразити је фаворит испитаника у анкети Далас морнинг њуза и Универзитета у Тексасу.

Чак 45 одсто учесника анкете рекло је да би гласало за Меконахија, наспрам 33 одсто оних који би стали иза тренутног гувернера Грега Абота.

Остатак је рекао да би гласао за неког другог кандидата.

Иако за сада није предузео никакве кораке, подаци показују да оскаровац има двоцифрено вођство у односу на републиканског гувернера.

„Метју Меконахи добија огромну подршку због своје популарности и препознатљивости имена, које изазива понос и представља успех читавог Тексаса“, каже политички аналитичар Марк Овенс за Далас морнинг њуз.

Уколико би се заиста кандидовао и победио, глумац би поставио и важан преседан да неко изван две највеће партије може да доспе до високе функције.

Меконахи је раније критиковао и демократе и републиканце, осуђујући читав политички систем који види као главни проблем и разлог зашто су људи изгубили поверење у политичаре.

„Обе стране су изгубиле наше поверење, што је довело до тога да смо изгубили поверење у нас као народ“, рекао је недавно у емисији Хју Хјуит шоу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 22. апр 2021, 07:26) - anonymous [нерегистровани]

kakav dasa

Metju Mekonahi je preterano zgodan.