Читај ми!

Илон Маск се у шоу програму „Суботом увече уживо" представио као први домаћин са Аспергеровим синдромом

Извршни директор компаније „Тесла“ и оснивач „Спејс икса“, Илон Маск, био је домаћин водитељ најновије епизоде „Суботом увече уживо“. У уводном наступу Маск је запитао гледаоце да ли су стварно очекивали да човек са оваквом биографијом буде обичан, нормалан фрајер.

Илон Маск је преузео улогу водитеља домаћина најновије епизоде Суботом увече уживо (Saturday Night Live) и у свом уводном наступу се представио као прва особа са Аспергеровим синдромом која је водила овај шоу програм, или бар „прва која је то признала“.

Ова изјава је одмах изазвала реакције на друштвеним мрежама, с обзиром на то да је познато да је глумац Ден Акројд за кога се зна да има овај синдром био домаћин СНЛ пре Маска.

Контроверзни милијардер је говорио и о томе да верује у „будућност обновљиве енергије“ и да човечанство може бити мултипланетарно.

Говорећи о себи, домаћин се пожалио и да је несхваћен. „Знам да понекад кажем или објавим необичне ствари, али мој мозак управо тако функционише. Свакоме кога сам увредио, само желим да кажем, ја сам обновио производњу електричних аутомобила и припремам ракету којом ће људи ићи на Марс. Да ли сте стварно мислили да сам ја обичан нормалан фрајер?“, заптитао је Маск.

Пред крај уводног наступа, похвалио је чињеницу да се СНЛ заиста емитује уживо и да може да каже било шта, чак и нешто шокантно. „Возим 'тојоту пријус‘“, рекао је кроз смех.

Као домаћин, један од најбогатијих људи на планети, је угостио и своју мајку, са којом се присећао времена када је још као дечак напрвио видео игру о свемиру.

Појава Илона Маска као водитеља домаћина Суботом увече уживо многе је изненадила с обзиром на то да су домаћини обично глумци или музичари, а понекад и спортисти, а многи је нису дочекали са одобравањем.

Још када је најављено да ће он бити домаћин многи су изразили своје негодовање. Комичарка Сара Купер је на свом профилу на Твитеру одмај објавила: „Мрзим чињеницу да је Илон Маск домаћин СНЛ, а још више мрзим то што нема шансе да је не гледам“.

У међувремену, огласио се и Конан Обрајен обрајвом: „Милијардери су у ствари сјајни домаћини СНЛ. Погледајте епизоду са Џоном Д. Рокфелером“.

Осим чињенице да је први пут домаћин Суботом увече уживо био један милијардер, први пут је овај популарни шоу програм уживо емитован и на Јутјубу у преко 100 земаља.

Музичка гошћа је била Мајли Сајрус, али је њен наступ изгледа остао у Масковој сенци.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 09. мај 2021, 15:02) - anonymous [нерегистровани]

Zadruga

Kad ce doci u "Zadrugu" da znamo gdje je i neka ga gleda ko ima volju. Ovako nas bombarduje sa svih strana, TV, novina, interneta...Umori, covjece Boziji..

(недеља, 09. мај 2021, 13:24) - anonymous [нерегистровани]

Star link

I sinoć sam video njegove satelite kako svetle krećući se u koloni po noćnom nebu. A Američka kampanja o opasnosti ostataka kineskog satelita je pala u vodu. Baš u vodu.

(недеља, 09. мај 2021, 13:10) - anonymous [нерегистровани]

Специјални

агенти ЦИА који измишљају синдроме и лажу о свему.