Читај ми!

Због чега је Мелинда Гејтс желела да се разведе од Била још пре две године

Мелинда Гејтс је, наводно, почела да разматра развод од супруга Била пре готово две године, када је објављено да се Гејтс више пута састао са Џефријем Епштајном, америчким финансијером и регистрованим педофилом, који се убио у затвору 2019. године.

Оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс и његова супруга, двоје најутицајних филантропа света, најавили су прошле недеље да се разводе. Међутим, разлог развода није познат, преноси Гардијан.

У недељу је Вол стрит џорнал цитирао особе које су упућене у развод и бившег запосленог у „Гејтс фондацији“ који су навели да су Гејтсови сусрети са Џефријем Епштајном били један од разлога који су забринули његову супругу Мелинду.

Њујорк тајмс је у октобру 2019. известио да је Епштајн био у контакту са богатим и моћним људима, међу којима је и бивши председник САД Бил Клинтон.

Убрзо је објављено да је међу њима и Бил Гејтс, који је ступио у контакт са Епштајном након што су га оптужили за сексуалне злочине.

Медији су прошле недеље пренили да је Мелинда Гејтс упозорила свог супруга због повезаности са Епштајном 2013. године, а извори Вол стрит џорнала навели су да је Бил Гејтс наставио контакт са Епштајном и након тога.

Вол стрит џорнал је пренео да је Мелинда Гејтс неколико пута разговарала са правним саветницима када је Њујорк тајмс 2019. године објавио да је њен супруг био у контакту са Епштајном.

Гејтсов портпарол је подсетио на изјаву коју је оснивач „Мајкрософта“ дао 2019. године.

„Упознао сам га. Нисам имао никакву пословну или пријатељску везу са њим“, навео је тада Гејтс.

Бил и Мелинда Гејтс су јавност обавестили о разводу прошле недеље, када су у јавности почела нагађања о начину поделе њихове имовине.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 12. мај 2021, 03:04) - ??? [нерегистровани]

Razvod

Sve je ovo propaganda

(уторак, 11. мај 2021, 06:40) - anonymous- [нерегистровани]

Zašto ovo objavljujete?

-Znate li koliko verujem u navedeni razlog tog razvoda?
-Ni 0 odsto.

(понедељак, 10. мај 2021, 21:36) - anonymous [нерегистровани]

Poskupelo je gorivo

A i jestivo ulje je poskupelo i struja i porez...

(понедељак, 10. мај 2021, 20:19) - Тома-Трстеник [нерегистровани]

Мелинда је у праву

Мелинда је у праву што се разводи са Геитсом