Читај ми!

Данијел Крејг радије упознаје девојке у геј баровима

Данијел Крејг, звезда филмова о тајном агенту 007, признаје да радо посећује геј барове јер му се не допада агресивна атмосфера хетеро простора, као и да су то одлична места за упознавање жена.

Данијел Крејг се прилично потрудио да пркоси традиционалним мерилима мушкости, почев од представљања неуништивог Џејмса Бонда као рањивог мушкарца, до сакоа у боји вишње у коме се појавио на црвеном тепиху на премијери филма Није време за умирање.

Зато многи нису били изненађени када је познати глумац открио да воли да посећује геј барове како би избегао „агресивно“ шепурење и атмосферу „хетеро простора“.

„Одувек сам посећивао геј барове“, открио је Крејг у подкасту Ручак са Брусом. „Један од разлога: зато што се много ређе сукобљавам са људима на тим местима.“

Признаје да је почео да одлази у геј барове још као млад јер је желео да избегне да „упадне у невољу“ током ноћног провода, што му се „прилично“ често дешавало на отвореним местима.

Познати глумац, који је већ деценију у браку са колегиницом Рејчел Вајс, каже да су му док је био самац геј барови били одлично место за упознавање жена.

„Тамо су сви били јако опуштени, а нисте морали да се изјашњавате о својим сексуалним склоностима. То је било ОК, и било је врло сигурно место за боравак. Тамо сам могао да упознам много девојака које су ту долазиле из истих разлога као ја. То им је био неки скривени мотив“, додаје најдуговечнији Бонд.

Крејг, који је славу стекао заједно са Џејсоном Ајзаксом у представи Анђели у Америци, драми овенчаној Пулицеровом наградом која преиспитује проблем оболелих од сиде и хомосексуалаца у Сједињеним Државама осамдесетих година, никада није имао проблем да се поиграва са границама своје сексуалности.

ЛГБТ заједница је здушно поздравила Крејгово гостовање у подкасту, мада су му поједини замерили што је ту долазио да би упознао жене. Међутим, на друштвеним мрежама се разбуктала дебата о томе да ли би геј барови требало да буду резервисани само за припаднике ЛГБТ заједнице.

Уједно, Крејг се у разговору са водитељем подкаста Брусом Бозијем, иначе старим пријатељем, такође присетио и како су њих двојица 2010. године снимљени испред једног геј бара у Калифорнији, што је у то време изазвало спекулације у таблоидима о Крејговој сексуалности.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(субота, 16. окт 2021, 20:30) - anonymous [нерегистровани]

Sve

Sve je to politička Propaganda zapadnih , GB, D i ostalih . Na kraju će biti vest da su njegovi preci bili crnci i da svakodnevno menja pol .

(субота, 16. окт 2021, 10:53) - Вибрирајући трилер [нерегистровани]

На филму и бини су једно, а у животу, покаже се, нешто сасвим друго.

Зашто скоро све те планетарно славне личности имају тако чудно понашање?

(субота, 16. окт 2021, 07:49) - anonymous [нерегистровани]

Anam ona

Pa zar i ti Djekna?!

(петак, 15. окт 2021, 20:11) - anonymous [нерегистровани]

A

De ima da se kupi čvarci i kavurma?

(петак, 15. окт 2021, 20:01) - Djekna [нерегистровани]

Gej barovi

Gej barovi nisu nikakva sekta gde niko osim LGBT osobama nije dobrodošao. Vrata su otvorena svakome, kao u svakom drugom baru, ili diskoteci. Čemu fama? Ja u gej kafiće idem stalno. Definitivno najbolji provod bez foliranja i kako, Krejg kaže, šepurenja i dokazivanja ko je veci mužjak

(петак, 15. окт 2021, 20:00) - anonymous [нерегистровани]

Ni 007 nije (odavno) sta je bio

Kad je Bond presao na 0.0% pivo, vidilo se da nesto nije u redu sa njim.