Читај ми!

Вучић са Депом: Добро дошао и хвала!

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са холивудском звездом Џонијем Депом, коме је пожелео добродошлицу и захвалио му на свему што чини за промоцију Србије.

Џони Деп и представници студија „Jерволино“ (Iervolino Studios) бораве у Београду поводом промоције анимираног серијала Немогући пафини (Puffins Impossible), продуцираног у Србији.

Серијал је креиран у студију Андреа Jерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније "Iervolino&Lady Bacardi Entertainment" (ILBE), а продукцију потписује "Archangel Digital Studios" (ADS) Милоша Биковића.

Ангажован и духовит краткометражни анимирани серијал за младе и оне који који су млади у срцу – Немогући пафини са 54 епизоде, ускоро ће бити доступан за гледање на највећим стриминг платформама широм света.

„Производња оваквог серијала није важна само за 'Iervolino Studios' и 'Archangel Digital Studios', који су партнерски изнели овај пројекат, већ и за српску креативну индустрију, као и за промоцију наше земље у свету“, истакао је председник Вучић и нагласио да ће у знак захвалности за поштовање које указује Србији, као и због бројних пројеката који у нашој земљи запошљавају велики број младих људи, одликовати Џонија Депа на свечаној церемонији на Дан државности Републике Србије.

„Почаствован сам одлуком да будем награђен орденoм за заслуге. Биће ми велика част да дођем у Србију 15. фебруара и присуствујем свечаној церемонији. Наставићу да радим на промоцији ваше дивне земље“, истакао је Џони Деп захваливши председнику Вучићу на указаној части.

Председнику су, поред Џонија Депа, пројекат представили и Андреа Jерволино, Моника Бакарди и Милош Биковић.

У току недеље свечано ће бити отворен и огранак "Iervolino Studios" у Београду.

„Србија је једно од најинспиративнијих тржишта на којима ILBE послује. Производња Puffins Impossible серијала је доказ да имамо способан и посвећен тим, спреман за пројекте светског ранга. Отворили смо цео сектор посвећен постпродукцији и визуелним ефектима, те наши планови иду даље од производње анимираних садржаја. Наш циљ је да Србија постане Холивуд“, рекла је суоснивачица компаније Моника Бакарди.  

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 20. окт 2021, 08:57) - Sladjana [нерегистровани]

Sreća

Poraslo mi je srce od sreće što ovakav umetnik, kakav je Džoni Dep, promoviše našu Srbiju. Velika je čast ugostiti jednu od najvećih holivudskih zvezda.