Читај ми!

„Магичне печурке“ почеле да му расту у крви након што их је убризгао у вену

Доктори из Финикса у Аризони остали су у чуду када су утврдили да у крви једног пацијента расту халуциногене печурке, од којих је неколико дана раније направио „чај“ и интравенозно га убризгао.

Тридесетогодишњак је провео 22 дана у болници, од чега осам на одељењу интензивне неге, зато што му је неколико органа почело да отказује.

Иако је отпуштен из болнице и даље је на режиму антиобиотика и антифунгалних лекова, навели су лекари у студији објављеној у медицинском часопису Journal of the Academy of Consultation-Liaison Psychiatry.

Интравенозним убризгавањем раствора печурака у крвоток, пацијент се надао да ће ублажити симптоме биполарног поремећаја. Чланови његове породице рекли су лекарима да је недавно престао да узима преписане лекове за биполарни поремећаја и расположење му је варирало између депресивног и маничног стања.

Он је докторима рекао да се на тај потез одлучио када је онлајн пронашао извештаје који су описивали потенцијалне терапеутске ефекте халуциногена, попут ЛСД и „магичних печурака“.

Скувао је „чај“ од њих, који је потом филтрирао кроз памучну тканину, пре него што га је убризгао у крв. Наредних дана постао је летаргичан и осећао мучнину, а кожа је почела да му жути. Убрзо је добио дијареју и почео да повраћа крв.

Након тога, породица га је одвезла у болницу, где су доктори приметили да такође не може ни да на било који начин разумно комуницира. Више органа, укључујући бубреге и јетру, почело је да му отказује и пребачен је на интензивну негу.

У крви му је откривена бактеријска и гљивична инфекција, што је значило да су „магичне печурке“ које је убризгао почеле да му расту у крви.

Осим што су одмах почели да му дају антибиотике и антифунгалних лекова, лекари су морали да га ставе и на респиратор јер су у плућа почела да му отказују због сакупљања течности у њима.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 15. јан 2021, 08:20) - anonymous [нерегистровани]

YouTube i nadrilekari

Pun je internet svakojakih "zdravstvenih" saveta i savetodavaca. Naročito popularna platforma za takve nadrilekare i nadriapotekare koji ne prezaju da ljudima sa punim pravom "prepisuju" kojekakve BUĆKURIŠE.
Upravo juče sam naišla na kanal "VRATA ZDRAVLJA" gde je jedna osoba u komentaru napisala: "Patim od zatvora, boli me stomak, imam parazite", na koji je autorka kanala ladno odgovorila: "Pijte ovaj LEK!"
Na moj pokušaj da reagujem i da joj predstavim OPASNOST na koju ukazuju simptomi dotične osobe, koji liče na simptome svinjske pantljičare, autorka kanala me blokirala, jer sam joj naglasila da ljude PRVENSTVENO mora da upućuje lekarima jer rizikuje kaznu za nadrilekarstvo po Krivičnom Zakonu Srbije.
Eto, bilo bi dobro kada bi policija počela da istražuje i zabranjuje razne prevarantske kanale ili sajtove zarad opšteg dobra.

(петак, 15. јан 2021, 00:51) - anonymous [нерегистровани]

Au

Budibogsnama, šta sve ljudima neće pasti na pamet!