Читај ми!

Три месеца живео на чикашком аеродрому јер се плашио да лети због ковида

Човек из Калифорније живео је у чикашком аеродрому О'Хер скривајући се у обезбеђеном делу зграде јер се плашио да оде кући због пандемије ковида 19.

Адитја Синг ухапшен је за викенд када су му полицајци тражили документа. Тужиоци су пред судом рекли да је Синг у Чикаго стигао 19. октобра и наводно живео у обезбеђеном делу од тада.

Судија Сузана Ортиз збуњена је била речима тужилаца.

„Ако сам добро разумела, ви ми говорите да је неауторизовани појединац наводно живео у обезбеђеном делу аеродрома од 19. октобра до 16. јануара и није откривен за све то време“, упитала је судија, преноси Чикаго трибјун.

Синга су открила двојица запослених у „Јунајтед ерлајнсу“ када су му пришла и тражила идентификацију. Помоћница тужиоца Кејтлин Хагерти рекла је да је Синг спустио маску и показао им идентификациону значку коју је носио око врата.

На легитимацији је писало „оперативни менаџер“. Једини проблем је што она заправо није припадала Сингу, већ раднику који је пријавио њен нестанак 26. октобра.

Запослени су онда звали полицију, која је ухапсила Синга.

Синг је касније рекао да због страха од ковида 19 није хтео да оде кући, а да је на аеродрому живео од помоћи путника на аеродрому.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 18. јан 2021, 22:54) - anonymous [нерегистровани]

haha

da li je iz krakozije