Читај ми!

Тата Макарони дао име сину - HTML, рођаци Шпагети и Пармезан немају ништа против

Објава на „Фејсбуку“, рекло и се уобичајена, којом је јавност обавештена о рођењу још једне бебе на Филипинима, ипак је јединствена, и врло популарна због несвакидашњег имена детета.

Hyper Text Markup Language (језик за означавање хипертекста), или скраћено HTML – дечака под тим именом представила је свету његова тетка у објави на Фејсбуку.

Сматра се да је отац тек рођеног дечака, који је иначе програмер, Мак Паскал, одговоран за одабир необичног имена у знак почасти својој професији.

Рекао је локалним медијима да је у његовој породици доста необичних имена, објашњавајући да је његово име скраћено од „макарони“.

Рекао је да се једна од његових сестара зове Шпагети, која има двоје деце, и којима је дала имена Пармезан и Сир Пименто.

HTML је рођен здрав, са тежином од 2,25 килограма у болници „Булакан медикал мишн груп“, северно од главног града Маниле.

Његова мама, Сали Рајо Паскал, рекла је да је врло узбуђена што је родила дечака и да су рођаци задовољни избором имена.

ХТМЛ-ова тетка, Синсерели Паскал, сада има објаву која је подељена око 9.000 пута, и која изазива бројне коментаре на друштвеним мрежама.