Читај ми!

Проведите ноћ у чувеној кући из филма „Сам у кући“

„Ер би ен' би“ (Airbnb) је објавио да током овог празничног периода изнајмљује оригиналну кућу из филма „Сам у кући“ док је породица Мекалистер „на свом Божићном путовању“.

Како стоји у огласу пратформе за изнајмљивање станова и кућа „Ер би ен' би“ (Airbnb) , до четири госта ће моћи да бораве у кући у Чикагу једну ноћ, 12. децембра, за само 25 долара. Адреса ће бити објављена када се изврше резвервације, које почињу 7. децембра.

„Спремите се да прославите празнике у најдосаднијој улици у Сједињеним Америчким Државама... Јер се ванвременска кућа у којој је почела прича о дечаку који је остао Сам у кући званично може резервисати на 'Ер би ен‘ бију'.

'Прљаве животиње' могу да резервишу почев од 7. децембра од 13.00“, стоји у објави на Инстаграму и Твитеру.

Госте ће дочекати глумац Девин Ретреј, који је играо старијег брата Кевина Мекалистера База. Његов кућни љубимац тарантула који је уплашио лопове такође ће бити тамо, јер не би био прави Божић без паука, тврде у „Ер би ен' бију“.

Посетиоци ће такође бити почашћени „најбољом пицом у Чикагу“ током пројекције римејка филма под називом Сам у кући, који је објављен прошлог месеца.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар