Читај ми!

Да ли бисте пробали сладолед са укусом мајонеза или кечапа

Многи становници Лондона су, како би лакше поднели високе температуре које су ове године прешле рекордне вредности, спремни да пробају и сладоледе необичног укуса – кечапа и мајонеза.

Широм света познати су најразличитији укуси сладоледа, од сипиног мастила, до кромпира, са активним угљем који га боји, као и корнет, у црно, кукуруза, јунећих изнутрица, сланине, пива, ракије, канабиса, коњског меса, масти ирваса, крављег језика, али и кавијара, па је дошао ред и на укус пасуља.

Најновији пројекат британских сладолеџија за најтоплије лето састоји се од низа нетрадиционалних укуса које, како пишу британски и амерички медији, пре можете наћи у остави него у фрижидеру за сладолед, а осим „Хајнц“ мајонеза и кечапа, ту је и укус печеног пасуља.

Сладоледе је креирала Ања Хиндмаш, која је за главне састојке искористила неке од најтраженијих зачина и готових јела.

Купци су били узбуђени што су пробали необичне укусе сладоледа, запакованих у традиционална паковања, са оригиналном марком кечапа и мајонеза.

„Дошли смо рано јутрос, били смо узбуђени када смо чули и морали смо да дођемо и пробамо све ове невероватне укусе“, каже муштерија.

„Мислим да је најчуднији, вероватно кечап и печени пасуљ. То је најнеобичнија ствар коју бисте икада замислили.“

Планирано је да овај храбар посластичарски пројекат траје до 28. августа, а једна од запослених наглашава да су залихе предвиђене за шест недеља продали за само четири дана и да већ имају редовне потрошаче.  

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 08. авг 2022, 22:39) - anonymous [нерегистровани]

Ne bih

To mu nesto kao tubu majeneze ili kecapa iz frižidera iscjediti u kornet.