Читај ми!

Бритиш ервејз изгубио пртљаг путника са опремом за његову протетичку руку

Фотограф, писац и кувар Џајлс Дјули, познат и као Једноруки кувар, пожалио се на Твитеру да је „Бритиш ервејз“ изгубио његов пртљаг, у којем се између осталог налазила опрема за његову протетичку руку.

Особље „Бритиш ервејза“ му је, наводно, рекло да ће му после лета торба бити враћена што је брже могуће, али то се није десило.

Дјули је истакао да је ситуација прилично ургентна, јер се у пртљагу налази медицинска опрема која му је потребна за протетичку руку.

„Драги ‘Бритиш ервејзе’, Након грешке током чекирања, моја торба није укрцана на лет. Особље на аеродрому је обавештено, а мени је обећано да ће торба бити хитно послата, уз извињење за грешку. Још чекам свој пртљаг“, написао је Дјули.

Са званичног налога „Бритиш ервејза“ затражено му је још информација.

„Пртљаг садржи медицинску опрему за протезу, па је мој захтев хитан. Грешку је направило ваше особље и речено ми је да ће бити исправљена. До сада није“, истакао је кувар.

Од „Бритиш ервејза“ је стигло још једно извињење, уз речи да за сада немају никакве нове информације.

„Никакве нове информације? Уопште нисам ни добио никакве информације од вас. Само сте ми рекли да настављате да пратите. То није новост“, навео је Дјули.

број коментара 0 Пошаљи коментар