Читај ми!

Мушкарац тражи одштету за претрпљени бол од 2,3 милиона долара од девојке која га је одбила

Господин Кавшиган поднео је суду у Сингапуру две тужбе против Норе Тан Шу Меи јер су, како тврди, њени поступци нанели штету „његовој репутацији“ и проузоковали душевни бол праћен депресијом која је из корена променила његов живот.

Кавшиган је једну тужбу против госпође Норе Тан Шу Меи поднео Прекршајном суду у Сингапуру са одштетним захтевом у износу од 17.000 долара, због наводног кршења споразума о побољшању њиховог односа.

Други је поднет Вишем суду са захтевом одштете од 2,3 милиона долара, због емоционалне трауме коју је наводно претрпео пошто је сазнао да га она сматра само за пријатеља.

Тужба поднета Прекршајном суду је поништена, а заменик председника суда је ову тужбу оценио као злоупотребу суда и додао да суд неће бити саучесник у Кавшигановом „покушају да примора госпођицу Тан на везу са њим“.

Позадина односа

Господин Кавшиган је први пут упознао Нору Тан на друштвеним мрежама 2016. године. Постали су пријатељи, али су проблеми почели да се јављају крајем 2020. године, када је дошло до „неспоразума у погледу тога како виде своју везу“, како стоји у судским списима у које је ЦАН имала увид.

Она је њега сматрала за пријатеља, али је он њу доживљавао као најблискију особу. Пошто је дошло до вербалних неспоразума Нора Тан је затражила да прореде своје дружење.
Кавшиган је то доживео као „корак уназад у њиховој вези“ и није желео да прихвати њен захтев. На крају јој је запретио тужбом.

Саветовање код терапеута

Неколико недеља после свађе, Нору Тан је позвала жена која се представила као Кавшиганов терапеут и замолила је да се придружи консултацијама са њим.

Мислећи да ће то помоћи Кавшигану да се помири са реалношћу, редовно је присуствовала разговорима са терапеутом скоро годину и по дана, али је на крају одустала јер је сматрала да су „бесмислене и узалудне“, а и сама више није могла да се носи са његовим „неразумним захтевима“.

Тужба и контратужба

На крају је у пролеће 2022. године Нора Тан пријавила Кавшигана за узнемиравање, на шта је он запретио контратужбом. У мају је престала да комуницира са њим пошто више није могла да се носи са његовим неразумним захтевима и неспособношћу да уважава њене личне границе.

Када је Кавшиган поднео тужбу, Танова је поднела хитан захтев за забрану приласка и поднела одбрану и противтужбу Вишем суду. Навела је да је била жртва узнемиравања и да јој је он слао претеће поруке.

Према адвокатима Норе Тан, суд је наложио г. Кавшигану да плати судске трошкове. А претрес пред Вишим судом заказан је за фебруар.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 04. феб 2023, 11:08) - Lala [нерегистровани]

Iiii,ju

Bas steta sto kod nas nema tako nesto ala bi to lepo unovcio .

(субота, 04. феб 2023, 01:31) - anonymous [нерегистровани]

Vala

Taman kada misliš da si čuo, video i pročitao sve pojavin se nešto ovako gde prvo pomislite da se radi o prvo aprilskoj šali.

(петак, 03. феб 2023, 15:13) - anonymous [нерегистровани]

Ja

Ja bih tražio da mi moja žena plati 1 milion evra za za bol u 40 godina braka .

(петак, 03. феб 2023, 10:34) - anonymous [нерегистровани]

sud

Sama cinjenica da Visi sud uopste uzima ovo u razmatranje i zakazuje rociste, pokazuje tuznu cinjenicu o vremenu u kome zivimo.