broj komentara 21 pošalji komentar
(petak, 11. maj 2018, 13:43)
Strosmajer [neregistrovani]

A kod nas nista ne valja gajde mu

Navlacite Sumadince tamo? Ja mogu kroz Bilecu i Trebinje ali tamo nikada!

(petak, 11. maj 2018, 15:43)
anonymous [neregistrovani]

Jablanica

Pita janje ovcu, "Šta ti misliš, ima li života poslije Jablanice?"

(petak, 11. maj 2018, 16:25)
anonymous [neregistrovani]

Sve je tacno, ali

Za neupucene, ogroman dio te jagnjetine dodje iz Makedonije, sa Sar Planine itd, a onda je ovi ispeku i prodaju pod domacu jagnjetinu:)

(petak, 11. maj 2018, 17:03)
anonymous [neregistrovani]

vec vidjeno

Dobra je ali nije najbolja i nama narodu mesozderima samo jedna od destinacija da se dobro jede, ali sve ove turiste poslatj da probaju cacansku, homoljsku i da vide da se i tamo jede najbolja jagnjetina.

(petak, 11. maj 2018, 17:44)
Konjicanin [neregistrovani]

Nije lokalna u Jablanici

Nemaju u okolini Jablanice toliko ovaca koliko se proda i pojede. Obicno dolazi iz Semberije, a nekad i zamrznuta brodom preko okeana.
Siguran si da je domace samo kad kupus direktno od seljaka.

(petak, 11. maj 2018, 18:33)
Milan [neregistrovani]

pirotska

Pirotska je bolja. Uverio se pre mesec dana.

(petak, 11. maj 2018, 21:20)
anonymous [neregistrovani]

Hm

Najbolja jagnjetina je Sjenička jagnjetina, i to u mestu Duga poljana na pešteri gde od 12 lokala koliko ukupno ima u cijelom selu 9 su pecenjare !!!

(petak, 11. maj 2018, 23:54)
jaga [neregistrovani]

re

Mackat?

(subota, 12. maj 2018, 00:05)
Moravac [neregistrovani]

Samo domace

Ne idem na Jadransko more tako da taj kulinarski doživljaj otpada, ima i u Srbiji dovoljno lepe jagnjetine da se pojede...A kod "komšija" na Jadran ko voli nek' izvoli...

(subota, 12. maj 2018, 09:15)
Dejan M. [neregistrovani]

Kad jaganjci utihnu

Zabraniti pokolj mladog stočnog fonda...a u neko buduće vreme, nadam se skorije zabraniti pokolj stoke...

(subota, 12. maj 2018, 10:19)
anonymous [neregistrovani]

Svi ovi komentari....

.... samo pokazuju da je zavist i nepriznavanje boljeg covekova losa odlika.... ovde su sve sami poznavaoci "dobre" ili "najbolje" jagnjetine koja ima svuda, samo ne u Jablanici....

Ukratko, nemate pojma o cemu pisete, i ovde ste uvukli ono "nase" i "njihovo".... Sramota!

(subota, 12. maj 2018, 10:20)
Sushy Mushy [neregistrovani]

Prijatelji

"Životinje su moji prijatelji, ja svoje prijatelje ne jedem." - G.B. Shaw

(subota, 12. maj 2018, 14:50)
Nedim [neregistrovani]

komentar

Jeo sam jagnjetinu na Zlatiboru,Staroj planini,u Jablanici ,na planini Tari,svugde je bila dobra ali Jablaničkoj dajem prednost,može biti zbog tog vazduha da posebno prija.Cena prasećeg je ostala oko 1000-1200din a jagnjetina od 1500-2000po kg.Fino je i da umačete pogaču u saft od pečenja pa lepu paradajz salatu posle može pivo hladno i kafa pa nastavljate put.

(subota, 12. maj 2018, 15:29)
Moravac [neregistrovani]

Samo domaće...

"Naseg" domaćeg dobrog imamo dovoljno, ne moraju ovde da nam prezentiraju komšijsko "Najbolje" jer meni lično ne znači ama baš ništa, niti postoji razlog zbog koga ću da se na neko putovanje po zemljama bivše države zaputim dok god bude bilo ovoliko mržnje prema Srpskom narodu svuda po susednim "prijateljskim" nam državama...Takvih primera ima i više nego dovoljno...

(subota, 12. maj 2018, 16:30)
anonymous [neregistrovani]

Сваки Циго свога коња хвали

Ја сам баш тамо 1975 први пут јео јагњетину са ражња и наравно, заволео. Пре тога сам јео овдашњу, војвођанску, и нисам је баш волео. После сам јео шарпланинску на Брезовици, Власинску и још неке из Србије и све су ми добре. Прави познаваоци истичу Пашку (са острва Пага), Далматинску, Личку... Поента је у травама које пасу, па још ако је кршевит терен, јагње се пуно креће и нема пуно лоја. Свеједно, свака је добра. Битно је лепо испећи и солити тек на крају печења.

(nedelja, 13. maj 2018, 00:25)
Ado [neregistrovani]

Mrznja?

Ko bolan, mrzi Srbe?O cemu ti pricas?Nema naroda u svijetu kao Bosanca.Bujrum svakom iskrenom i uljudnom covjeku na ovome svijetu.

(nedelja, 13. maj 2018, 08:14)
Globetroter [neregistrovani]

Gladne oči!

Domaću hranu hvale samo oni,koji nisu mrdnuli iz svog sokaka!

(nedelja, 13. maj 2018, 15:07)
Ford [neregistrovani]

Zasto

Stvarno ja ne znam sta je u ovoj prici lose receno!? I zato ne mozem da shvatim ovih nekoliko komentatora!

(ponedeljak, 14. maj 2018, 15:30)
Покојни стриц и... [neregistrovani]

његов компањон:

"75 година,то бре,75 божитњара - па то бре,пуна авлија!"

(utorak, 15. maj 2018, 13:51)
HERCEGOVAC [neregistrovani]

re

Boli nekoga briga gdje ti hoces i gdje neces

(petak, 07. maj 2021, 11:24)
Herc 78 [neregistrovani]

Pravoslavac

Gledao sam emisiju Gorana Milića u kojoj je posetio Lovački dom i tom prilikom razgovarao sa Slavkom Jelačićem. Iskreno sam zanemeo na Slavkovo insistiranje da je pravoslavac, ali da nije Srbin. Zanima me da li je to posledica straha ili je reč o autošovinizmu. Napominjem da je i Velibor Pudar (otac plivačice Lane Pudar) za sebe izjavio da je pravoslavac ujedno poričući da je Srbin.