"Moj off" od 11. aprila postaje kućni onlajn bioskop

Navika praćenja filmova odavno je dobila i svoju online verziju, a u uslovima kućne izolacije kada je #OstaniKodKuće najvažnija poruka za sve, život i kvalitetno slobodno vreme izvan prave bioskopske sale postalo je moguće nadomestiti kućnim onlajn bioskopom.

Ovakav, originalan bioskop, zaživeće već 11. aprila na platformi u okviru sajta mojoff.net, odmah nakon završetka prvog Onlajn filmskog festivala "Moj off", koji će ujedno postati tradicionalan, donoseći jednom godišnje ekluzivne filmske naslove sa najvećih svetskih festivala, u onlajn okruženje.

Pored besplatnog onlajn filmskog festivala koji prikazuje 65 filmskih ostvarenja i koji će i ubuduće svakog dana imati jedan besplatni film aktulne svetske produkcije, od 11. aprila na istoj adresi mojoff.net u Srbiji i regionu će prvi put putem "Moj off" platforme biti omogućen premijum video na zahtev (PVOD) kao vid onlajn rešenja u okviru kojeg će posetiocima biti dostupno svake nedelje mnoštvo premijernih, ekskluzivnih, nagrađivanih igranih i dokumentarnih naslova svetskih kinematografija, kao i dečijih sinhronizovanih filmova.

Početna baza platforme sadržaće sva filmska ostvarenja koja se prikazuju na prvom besplatnom onlajn filmskom festivalu, svih 65 filmova, a svake nedelje platforma će biti dopunjena sa do pet novih ekskluzivnih, kod nas i veoma često nigde u svetu prikazanih, filmova.

broj komentara 0 pošalji komentar