Posle "Ludih godina" i "Žikine dinastije", snima se "Luda godina"

Sve je počelo sa "Ludim godinama", još 1977. godine. Tinejdžerska priča o dvoje mladih prerasla je u komediju, koja je dobila svoje nastavke u vidu "Žikine dinastije".

Jedanaesti nastavak trebalo bi da gledamo sledeće godine koji će se zvati Luda godina. Marija i Boba dobili su unuke.

Gostujući putem skajpa u Beogradskoj hronici, Rialda Šebek istakla je da je vrlo zatečena pozivom da glumi u jedanaestom nastavku filma Lude godine. 

"U prvi mah mislila sam na mejl sa nepoznatim imenom, čak i da ne odgovorim. Ipak sam ga pročitala, zbog naslova, zbog toga kako je bio sročen, kako mi se obratio i u potpisu je stajalo Milan Todorović", rekla je Rialda

Dodaje da joj je to pismo bilo lepo i da je saznala ko stoji iza scenarija, da je to Milena Marković, ćerka scenariste filma Lude godine, Jovana Markovića.

"Onda sam pronašla nešto o njenom radu, kupila knjigu poezije i rekla da su to ljudi koji me interesuju. Ne zanima me kakav je projekat. Zanima me kako ću ja kroz to na novi način da osmislim i osetim sebe, kontinuitet u svom životu i svoju prošlost", rekla je Rijalda Šebek

Kakva je Marija danas?

„To je neverovatna prednost koju ja imam u životu i tu priliku sam imala vrlo rano da osetim. Kada se nađete u kadru sa Gidrom, sa Milanom Srdočem, sa Jelenom Žigon, vi ste u toj komunikaciji, niste sami i sve je u odnosu", istakla je Rijalda. 

U čemu je tajna Žikine dinastije?

„Interesantno je da su ti filmovi postali gledani tokom krize i tokom rata. To je zanimljiv fenomen. Ono što je vredno, što ima emociju, ako se emocija prepozna, to će da ostane", istakla je Rijalda Šebek.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 09. avg 2020, 10:54) - Marko [neregistrovani]

Grof of Milutovac

Jako mi je drago i jedva čekam da vidim novu epizodu Žikine dinastije!

(subota, 08. avg 2020, 17:02) - Igor84 [neregistrovani]

Srećan sam!

Ja sam mnogo srećan da se opet snima nastavak Ludih Godina u 21 veku! Smeh nam baš ne dostaje !