Čitaj mi!

Iris TV nudi ekskluzivne sadržaje za svačiji ukus

Za sve korisnike multimedijalne „Iris“ TV platforme, MTS je za naredni period pripremio ekskluzivne sadržaje koji će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih televizijskih gledalaca. Uživanje u najkvalitetnijem sportskom, serijskom i filmskom programu biće potpuno uz unapređene funkcionalnosti „Iris“ TV platforme koja u potpunosti menja doživljaj gledanja televizije, nudeći korisnicima personalizovano iskustvo.

Tako će ljubitelji serijskog programa na Superstar TV kanalu moći da, bez reklama i prekida, uživaju uz najkvalitetnija ostvarenja domaće produkcije poput hit serije Tajne vinove loze. Superstar TV je za naredni period pripremio i niz dugoočekivanih premijera, poput serija Pevačica, Azbuka našeg života i Ubice mog oca 5.

Već provereno dobar izbor filmova i serija donosi i HBO koji gledaocima nudi i mogućnost gledanja na zahtev, kao i FOKS kanali koji su već godinama s razlogom na listi najgledanijih u našoj zemlji.

Zaljubljenicima u sport, „Iris“ TV preporučuje Arena sport kanale i direktne prenose utakmica UEFA Lige šampiona i Lige Evrope, sa naglaskom na uzvratni meč Crvene zvezde i Milana koji je na programu 25. februara. Za košarkašku publiku tu su neizostavni prenosi utakmica regionalne ABA lige, NBA lige, kao i poseban NBA kanal na kome, pored utakmica, mogu da prate emisije i serije o košarkašima, kao i priče o rivalstvima na parketu koja privlače pažnju javnosti.

Ljubitelje dokumentaraca u čudesni svet životinja vodi kanal Bi-Bi-Si Ert, u ponudi Osnovnog paketa „Iris“ TV, koji donosi dokumentarni serijal Savršena planeta – inspirativnu priču o moći adaptacije životinjskog sveta na stalne promene na planeti Zemlji i značaju očuvanja životne sredine radi opstanka životinjskih vrsta.

Kako u moru kvalitetnog programa koji nudi „Iris“ TV korisnici nikada ne bi propustili sadržaj koji ih interesuje, na raspolaganju su im inovativne funkcije platforme zasnovane na veštačkoj inteligenciji, među kojima se ističe pametna preporuka programa na osnovu ranijih izbora korisnika i funkcija Slika u slici, uz pomoć koje korisnici mogu istovremeno gledati dva sadržaja. Na sve to, unapređena funkcija Gledaj unazad po prvi put na našem tržištu nudi mogućnost vraćanja televizijskog sadržaja do 30 dana unazad.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">