"Apgrade" festival u Luci Beograd od 12. septembra

Najveći do sada, festival "Apgrade", trajaće dan duže, i prvi put će biti održan na dve bine. Smešten na novoj lokaciji, u prostoru Luke Beograd, trajaće od 12. do 15. septembra.

Tokom četiri dana festivala, nastupiće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene – Loren Garnije, "Tale of Us", Helena Hauf, "Moodymann", David August, Metju Džonson i još 20 izvođača. 

Novo izdanje festivala otvara David August. Podršku će mu pružiti italijanska di-džej zvezda i zagovornica vinila Pakvita Gordon i Kristijan Molnar.

Program na glavnoj bini, u petak, 13. septembra, predvodi Loren Garnije, kao i harizmatična Helena Hauf, koja u Beograd dolazi na vrhuncu slave.

Pored zvezda večeri, na glavnoj bini će se naći i "R.O.S.H." i Ali Guney.

Nosioci programa druge festivalske bine biće popularni bend "FJAAK", kao i Red Light Radio selektor Orpheu The Wizard. Domaću podršku pružiće „33.10.3402“ i "Aaska".

Zagrevanje za glavni program festivala počinje u 16 časova uz Red Light Radio strim, kada će se predstaviti novi talas di-džejeva i muzičara sa lokalne scene.

U subotu, 14. septembra, nastupa najtraženiji svetski di-džej tandem "Tale Of Us". Iste večeri na glavnoj bini nastupaju Metju Džonson i Tijana T., dok su za intro zaduženi Runy i Akioki. 

Istog dana, publiku očekuju producent Skee Mask, autor jednog od najzapaženijih elektronskih albuma 2018. "Compro", i Lou Džek.

Njima će se pridružiti Regen, i SAUD iz kolektiva „SUTRA“.

U nedelju, 15. septembra, na posebnoj lokaciji industrijskog kompleksa Luke Beograd na samoj obali Dunava, veče zatvaranja kreće u programskoj režiji Tijane T. Uvod u posebno veče napraviće Phillie P i di-džej Brka.

Na svim blagajnama i onlajn servisima „Gigstiksa“ i „Tiketsa“ dostupne su dnevne festivalske ulaznice po cenama od 1.290 i 990 dinara za dane otvaranja i zatvaranja, i po ceni od 1.490 dinara za petak i subotu.

Cena dnevne VIP ulaznice je 1.690 dinara za prvi dan, 1.990 dinara za petak i subotu. U prodaji je preostao i mali broj trodnevnih festivalskih kompleta po ceni od 2.690 dinara za standardni i 3.990 dinara VIP komplet.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 09. sep 2019, 17:24) - anonymous [neregistrovani]

Bas

Prijatan ambijent.