Čitaj mi!

Samo za mladu, Adel se potpisala obožavateljki na venčanicu u Las Vegasu

Britanska pevačica Adel oduševila je publiku kada se potpisala na venčanicu svoje obožavateljke na koncertu u Las Vegasu. Mlada sa autogramom na venčanici poručuje da su sada svi njeni snovi ostvareni.

Novopečeni mladi par, pravo posle venčanja, otišao je 3. marta na koncert svetski poznate pevačice Adel u Las Vegasu. Na video-snimku koji je objavljen na Instagramu, nisu krili oduševljenje kada se pevačica potpisala na venčanicu mlade.

Mlada je, naime, videvši pevačicu koja je sa mikrofonom u ruci prolazila pored nje, zamolila  Adel za autogram, ali na beloj haljini. Adel je navodno pitala mladu da li se upravo venčala, nakon čega je usledio potpis.

„Ostvareni su mi svi snovi – pronašla sam ljubav svog života i Adel je pevala na mom venčanju. Hvala Adel što mi je stvorila uspomenu za ceo život“, napisala je mlada na Instagramu.

Britanska pevačica, takođe, podelila je na svom Instagram kanalu tu fotografiju, koja je ubrzo postala i viralna na društvenim mrežama. Korisnici su sa oduševljenjem hvalili gest Adel, uz čestitke mladom paru.