Sa Pricom stiže i Klajnenberg

Erik Pric dobio je „pojačanje“ - na martovskom nastupu u Beogradu će mu se pridružiti i holandski di-džej Zander Klajnenberg.

U okviru desete „Bekspirijens" (Beck'sperience) žurke, 12. marta u beogradskom centru "Belekspo", uz glavnu zvezdu, švedskog di-džeja Erika Prica, nastupiće i njegov holandski kolega Zander Klajnenberg.

„Beograđani će moći da čuju ponešto od materijala sa Zanderovog novog albuma. Za ljubitelje starijeg Zanderovog rada, sigurno će biti poneka od ranih numera, a možda i remiksi koje je radio za Džastina Timberlejka, Dženet Džekson ili 'Juritmiks' (Eurythmics)", saopštio je „Bekspirijens".

Pric, poznat po hitovima Call On Me i Pjanoo, trebalo bi u februaru da izda novi singl Niton, kojim najavljuje naredni album.

Sa Pricom i Klajnenbergom počinje nova sezona „Bekspirijens" serije nastupa izvođača elektronske i srodne muzike, u okviru koje su proteklih godina u Beogradu nastupali Sven Fet, Loran Garnije, Tiga, „Kemikal braders" (Chemical Brothers) i „Masiv atek" (Massive Attack).

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 21. jan 2011, 13:22) - anonymous [neregistrovani]

???

don't mix frogs and grand mothers