Čitaj mi!

Go stomak, pantalone niskog struka i zaslepljujuće jarke boje ponovo su u modi

Kompanija „Vog“, povratak modnih trendova za 2022. godinu, najavila je omiljenom pesmom s kraja 90-ih godina, čuvenom „Makarenom“.

Pre Tik-tok plesova, postojala je Makarena, koja se svirala svuda, od školskih zabava, matura, rođendana, venčanja....Objavljena je 1996. godine, bila je 14 nedelja, u prvih 100 numera, u vrhu svih muzičkih top lista.

U najnovijem videu Kompanije „Vog", u prezentaciji modne kolekcije za proleće 2022. godine, predstavljeni su omiljeni komadi odeće nastupom repera Bad Banija.

Originalni muzički spot prikazuje devojake u odeći iz perioda 90-ih, zajedno sa dva hit pevača, Antonija Romera Monge i Rafaela Ruiz Perdigonesa iz grupe "Los Del Rio".

„Popularna pesma vraća se zajedno sa najuzbudljivijim kolekcijama za proleće 2022.godine. Rimejk Makarena poklapa se sa modnim ludilom ranih 2000-ih. Goli stomaci, pantalone niskog struka i zaslepljujuće jarke boje ponovo su u modi. Uživajte u vizuelnoj gozbi odeće koja je prilagođena ovom periodu sa vrhunskim modelima i Bed Zekom", naglasili su na Instagramu iz Voga.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 09. dec 2021, 11:51) - anonymous [neregistrovani]

Goli

Najlepši su goli stomaci , kratke majice, bez gaća i čarapa i to sve zimi. Divno za gledanje.