Anica Dobra: Distanca je nova bliskost

Gledaoci Beogradske hronike bili su u prilici da čuju kako naša poznata glumica, Anica Dobra, provodi ove dane u izolaciji u svom stanu u Beogradu.

U telefonskom razgovoru, Anica Dobra, u veoma dobrom raspoloženju kaže da i kada je neko sa njom, lako mu je, kao i njoj kada je sama sa sobom.

„Putujem u mislima, maštam. Imam svoju ludu glavu da me brani u ovakvim danima. I mogu da kažem da se pripremam za neko novo vreme, ali gledam optimistički na celu stvar i nadam se da ćemo uskoro moći da pogledamo unazad. To uskoro može da bude i za godinu dana, ali bićemo zahvalni što nismo odustai od sebe“, naglašava Dobra.

Posebno naglašava da imamo u vidu da je distanca nova bliskost. Moramo ostati kod kuće i da to više ni ne moramo da napominjemo, već da je vreme da kažemo „uživaj kod kuće“.

„Jer sada treba naći načina da otputujemo u mislima i da nam i u ovoj situaciji bude dobro, jer tako nekako dižemo i svoj duh i postajemo bliži, bolji jedni prema drugima“, kaže naša poznata glumica. 

Optimizam i vedar duh kaže da održava tako što veruje sebi, veruje drugima i veruje da nije slučajno što se u ovom trenutku nalazi baš ovde. da sve to ima nekakav svoj razlog. Oko sebe ima ljude koji hrane njenu verdrinu, koji joj ulivaju optimizam i zbog kojih ima snage da bude ovakva.

Za kraj razgovora, Anica Dobra je želela da sa gledaocima podeli jednu misao Duška Radovića koja joj u ovim trenucima mnogo znači.

„Sumorni neki dani. Sada je dobro imati prijatelja jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog, da nas nauči šta je važno, a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo.“

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 27. mar 2020, 16:24) - Gastarbajtovanje [neregistrovani]

Anica je zvezda u Nemačkoj!

Igrala je u desetinama filmova,ne zna im se broj!-Ljudi u Srbiji malo znaju o njenoj nemačkoj karijeri!

(četvrtak, 26. mar 2020, 20:34) - anonymous [neregistrovani]

Ahh

...Dusko Radovic zauvek...