„Kao da je talac“ – Melanija pored Trampa ne može ni da se nasmeje

Američki predsednik Donald Tramp je sa suprugom Melanijom obilazio svetilište Svetog Jovana Pavla Drugog u Vašingtonu, a tokom posete novinari su ih zamolili da poziraju za fotografe.

Uprkos tome što je naglasak posete trebalo da bude na polaganju venca, u vremenu kada se u svih 50 američkih država održavaju protesti protiv policijske brutalnosti prema Afroamerikancima, ljudima je izraz lica prve dame pored predsednika privukao najviše pažnje.

Tramp je u jednom trenutku zatražio od supruge da se nasmeje, ali je ona jedva na delić sekunde uspela da zakrivi usne.

Grimasa na Melanijinom licu naterala je mnoge korisnike društvenih mreža da se pitaju šta se događa sa prvom damom. „Izgleda kao talac“, samo je jedan od komentara na snimak koji je pogledalo više od 14 miliona ljudi.

broj komentara 10 pošalji komentar
(četvrtak, 04. jun 2020, 00:53) - anonymous [neregistrovani]

Na kraju krajeva

Zar je to toliko bitno?

(sreda, 03. jun 2020, 23:50) - nesha [neregistrovani]

Ma nije nego

...a da se nasmejala onda bi je kritikovali sto se nasmejala.
Ove gluposti dolaze za CNN i slicnih levo orijentisanih medija koji dvolicno opisuju dogadjaje...da je bio Obama sa Michelle onda bi je hvalili kako je zadrzala ozbiljno lice u teskoj situaciji.

Budalastine, RTS ne bi trebao slepo da preuzima vesti (samo) sa CNN, NBC, MSNBC, CBS, ABC i ostalih medija koji su direktno povezani samo sa jednom partijom u USA

(sreda, 03. jun 2020, 20:32) - Jovan [neregistrovani]

Komentar

Jedan komentar bez komentara - čisto da se prekine ova buka (verovatno plaćenih) Trampovih lobista.

(sreda, 03. jun 2020, 19:13) - anonymous [neregistrovani]

Србија треба да буде уз Трампа

Доналд Трамп је једини амерички председник који за разлику од својих претходника није повео ниједан једини рат. Та чињеница не одговара такозваној "дубокој држави", финансијским и политичким лобијима који профитирају на другачијој Америци, Америци какву смо виђали до доласка Трампа, а која је штетна по свет и саму Америку. Од доласка на власт, Трамп је стабилизовао економију, реформисао финансије и све ово што се сада дешава у Америци, плод је претходних политика које су Америку довеле у тешку ситуацију због чега сада Трамп ни крив, ни дужан, плаћа цену за рачун који су испостовали они пре њега. На крају, оно што је за нас најважније, Трамп за разлику од ЕУ која је довела Куртија на власт и не одустаје од политике цементирања независности Косова по сваку цену, заговара далеко праведнију политику према Космету и Србији уопштено, не дозвољава да екстремисти руководе том територијом, издејствовали су укидање такси, тако да је то посебан разлог да Трамп у Србији има снажну подршку.

(sreda, 03. jun 2020, 17:43) - anonymous [neregistrovani]

Ona je “celicna lady”

Jedostavno, zena je zabrinuta za situaciju u Americi. Ova bitka ne sme da se izgubi, jer gubimo svi!

(sreda, 03. jun 2020, 16:40) - anonymous [neregistrovani]

Zanimljivo

Niko ne postavlja pitanje da se Melanija mozda namjerno nije nasmijala upravo zbog situacije u zemlji i da joj mozda nije do smijanja? Sto se tice Trampa, i on se kiselo nasmijao cisto radi protokola, a vjerovatno se i njemu ne smije jer mu ''gori pod nogama''. Bitno je da su ''antiTrampovci'' kao svaki put ''vodu okrenuli na svoj mlin''.

(sreda, 03. jun 2020, 13:20) - Milena [neregistrovani]

Zakrzljali mozgovi

Hajde da razumemo mase zapadnjacke, njima su mozgovi odavno isprani, ali nasi da im se pridruzuj u misljenje...

(sreda, 03. jun 2020, 13:17) - anonymous [neregistrovani]

Iznenaden i uvreden

Cuj taoc.

(sreda, 03. jun 2020, 13:05) - anonymous Pero iz Svedske [neregistrovani]

Citam u komentaru.."Pozitivne svari""

Ma koje su te pozitivne stvari u ove cetiri Godina ?Sankcije ,,pretnje,, i stara Americka parola ""Amerika First""......Pero

(sreda, 03. jun 2020, 12:44) - anonymous [neregistrovani]

...

Dokle više ne sa na napadima na predsednika Trampa? Od toliko pozitivnih stvari što radi i govori vi samo negativno izvlacite iz konteksta...