Čitaj mi!

Oskarovac i možda guverner – Teksašani žele Metjua Mekonahija

Metju Mekonahi mogao bi da krene stopama Arnolda Švarcenegera i uđe u političke vode, a nova anketa pokazuje da bi imao ogromnu prednost u guvernerskoj trci u Teksasu.

Dok Metju Mekonahi vaga da li da uđe u politiku i kandiduje se za guvernera Teksasa, možda bi nova anketa mogla da ga mu pomogne u odluci.

Pedesetjednogodišnji holivudski glumac i rođeni Teksašanin, koji već neko vreme razmišlja o političkom angažmanu, izraziti je favorit ispitanika u anketi Dalas morning njuza i Univerziteta u Teksasu.

Čak 45 odsto učesnika ankete reklo je da bi glasalo za Mekonahija, naspram 33 odsto onih koji bi stali iza trenutnog guvernera Grega Abota.

Ostatak je rekao da bi glasao za nekog drugog kandidata.

Iako za sada nije preduzeo nikakve korake, podaci pokazuju da oskarovac ima dvocifreno vođstvo u odnosu na republikanskog guvernera.

„Metju Mekonahi dobija ogromnu podršku zbog svoje popularnosti i prepoznatljivosti imena, koje izaziva ponos i predstavlja uspeh čitavog Teksasa“, kaže politički analitičar Mark Ovens za Dalas morning njuz.

Ukoliko bi se zaista kandidovao i pobedio, glumac bi postavio i važan presedan da neko izvan dve najveće partije može da dospe do visoke funkcije.

Mekonahi je ranije kritikovao i demokrate i republikance, osuđujući čitav politički sistem koji vidi kao glavni problem i razlog zašto su ljudi izgubili poverenje u političare.

„Obe strane su izgubile naše poverenje, što je dovelo do toga da smo izgubili poverenje u nas kao narod“, rekao je nedavno u emisiji Hju Hjuit šou.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 22. apr 2021, 07:26) - anonymous [neregistrovani]

kakav dasa

Metju Mekonahi je preterano zgodan.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">